YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

TEMOTOYOLUNDA ULAŞIM DURDU, ARAÇLAR YOLDA MAHSUR KALDI!

516
Bolu’da, Doğu Gişeleri ile Yeniçağa arasındaki kar yağışı sonrası çok sayıda tır kaydı. Yaşanan kazalar nedeniyle Anadolu Otoyolu’nun Ankara yönü ulaşıma kapandı.
Anadolu Otoyolu’nun Bolu kesimi Yeniçağa mevkisinde kar yağışı ve buzlanma sonucu kayan araçlar nedeniyle Ankara yönü ulaşıma kapandı.
 
HASARLI TRAFİK KAZALARI YAŞANDI
Otoyolun Doğu gişeleri ile Yeniçağa kesiminde kar yağışı etkili oluyor. Güzergahta kar yağışı ve buzlanma, zaman zaman araçların kaymasına neden oluyor. Hasarlı trafik kazalarının da meydana geldiği bölgede, Ankara yönüne ulaşım sağlanamıyor.
 
UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU
Uzun araç kuyruğu oluşan güzergahta, ekipler kayan ve kazaya karışan araçların kurtarılmasına yönelik çalışma yürütüyor.
 
KIZILAY EKİPLERİ BÖLGEDE VATANDAŞLARIN YARDIMINA KOŞTU!
 
Türk Kızılayı Batı Karadeniz Afet Lojistik Müdürlüğü ve Kızılay Gönüllüleri Yoğun kar yağışı sebebiyle Yeniçağa yolunda mahsur kalan vatandaşlara ve görev yapan ekiplere sıcak içecek ve gıda ikramında bulundu.
 
Kızılay ekipleri yolda mahsur kalan araçları tek tek gezip bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu ve tüm araçlara sıcak içecek ve gıda dağıttı.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar