YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

AK PARTİ MUHTARLARLA BULUŞTU!

338

AK Parti İl Teşkilatı, Merkeze Bağlı Köy Muhtarlarıyla kahvaltıda buluştu. Mutfak Sanatları Merkezinde düzenlenen toplantıya AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Şengüloğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Gönül Asuk, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hayri Şen, Türkiye Muhtarlar Derneği Düzce Şubesi Başkanı Tacettin Kaval ile Merkeze bağlı köy muhtarları katıldı.


Toplantıda konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, en yaşana bilir köylerin Düzce’de olduğunu belirterek, “ Sayın Muhtarlarımız, Genel Sekreterimiz ve Sayın Başkanım saygılarımı sevgilerimi sunuyorum. 2009 yılından buyana hep birlikte köylerimizi daha güzel bir hale getirmek için işte bu kadrolarla sizlerle hep beraber çalışıyoruz. Sizler bizim çalışma arkadaşımızsınız. Köylerimizin eksiklerini sizler takip ediyorsunuz. Biz de siyasi olarak AK Parti iktidarından sizlerden aldığımız bu eksiklikleri çözmek için çalışma yapıyoruz. Köylerde yapılması gerekenleri bakanlıklarımızdan istiyoruz. Bu hizmeti gerçekleştirmek için daha çok paraya daha çok projeyi hayata geçirmek için çalışıyoruz. Hep birlikte çalışıyoruz 2019 yılından bu yana Allah’a hamdolsun. Düzce’de 278 köyümüz var. İnanın Türkiye coğrafyasının Batı Karadeniz bölgesinin en yaşanılabilir kentinin en yaşana bilir köylerinde yaşıyoruz. Düzce küçük bir il fakat etkisi büyük. Sadece bir yılda içme suyu Projesine 22 trilyon getirebilen ender illerden biridir. İşte bunu hep beraber yaptık ne kadar çok yatırım çekebilirsek Düzce’ye susuz köyümüz, yolsuz köyümüz kalmaz. Bunu hep birlikte yapacağız. 2024 yılında Düzce’mizde yolu ve suyu olmayan köyümüz kalmayacak” ifadelerinde bulundu.

Kahvaltının ardından konuşan Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü ise, “Köy muhtarlarımız için yeni bir bina yapılıyor. Sayın Valimiz, İl Başkanımız ve İl Özel İdare Genel Sekreterimizin gayretleriyle. Bu binanın iç mekan tefrişini biz yapacağız. Yakında buranın açılışını yaparak sizlerle daha sık bir araya geleceğiz. Bugün bütün belediye birim müdürlerimiz buradalar. Köylerle daha çok Özel İdare ilgileniyor ama biz diyoruz ki; köydeki herkesin şehirle bir bağlantısı var. Aynı şekilde şehirde yaşayanların da köyle bir bağlantısı var. Yani köy ve şehir ayrımı yapmadan beraber çalışacağız” dedi.


Konuşmaların ardından, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ile Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü köy muhtarlarından sorunları ve sıkıntılarını dinlediler.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar