YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN KAR TİMLERİNE ‘HAMSİ’ JESTİ!

550

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü son 57 yılın en yoğun kar yağışında üstün performans sergileyen Belediye personeline teşekkür etti.

Düzce Belediyesi Şantiyesindeki balık ekmek etkinliğinde personele hitap eden Başkan Özlü “Sizinle Gurur Duyuyorum” dedi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile telefon görüşmesi de yapan Başkan Özlü, işçilerin selamını Bakan Bilgin’e iletti. 

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Ocak ayı içerisinde 57 yılın ardından gelen rekor kar yağışında büyük bir özveri sergileyerek, sosyal hayatın sorunsuz şekilde devamlılığını sağlayan saha personelleriyle buluştu. Başkan Özlü, ekiplere çalışmalarından ötürü teşekkür ederek, hamsi ikramında bulundu.

EKİPLERE ÖZEL HAMSİ JESTİ
Düzce Belediyesinin Çamköy’de bulunan şantiye alanında gerçekleşen buluşmada, belediyenin sahada çalışan  tüm birimlerinden personeller hazır bulunurken, Başkan Özlü, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, son 57 yılın en ağır kış şartlarını geçirdiklerini yineleyerek, “Bu dönemde yağan kar gerçekten bizim beklentilerimizin çok üzerindeydi. Yaptığımız hazırlıklar sayesinde hiçbir aksama olmadan yolları açtık. Toplu taşıma sistemimiz çalıştı. Bu çalışmalarda gayret gösteren arkadaşlarımız için bugün bir parti düzenliyoruz. Hamsi partisi. Bugün, onların başarılarını kutluyoruz. Kendilerini tebrik ediyorum” dedi.

 

“YAZDAN YAPTIĞIMIZ HAZIRLIKLARIN KATKISI BÜYÜK”
Düzce Belediyesi karla mücadele ekiplerinin büyük bir gayret sarf ettiklerine değinerek konuşmasını sürdüren Özlü, “Yaklaşık 100 saatten fazla kontak kapatmadan çalışan makinelerimiz oldu. Bu çalışmalara yazdan yapmış olduğumuz hazırlıkların da meyvesini topladık. Yaklaşık bin 100 ton agrega ve tuz harcadık. 35 araç ve 300’den fazla personel görev aldı. Karla mücadele de hiçbir ana ve tali yol kapalı kalmadı. Ben çalışma arkadaşlarımı bir kez daha tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Özlü, daha sonra mangalın başına geçerek hamsi pişirip, personellere elleriyle ikramda bulundu. 

ÇALIŞMA BAKANI İLE TELEFON GÖRÜŞMESİ
Ardından etkinlikte hazır bulunan saha personellerinin yanına giden Başkan Özlü, çalışmalarından ötürü teşekkürlerini ilettiği esnada, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. 

Bakan Vedat Bilgin, emekçi personelleri saygı ile selamladığını belirterek, Türkiye’nin karşı karşıya kaldığı ekonomik sorunların bilincinde olduklarını, bunun üstesinden de sosyal politika tedbirleriyle çözmeye çalıştıklarını dile getirdi ve sosyal devlet olarak yanlarında olduklarını kaydetti.

Başkan Özlü ise Bakan Bilgin’e yoğun kar yağışında çok büyük başarı elde eden personellere yönelik hamsi partisi düzenlediklerini söyleyerek, kendilerine teşekkür etti.

Hamsi etkinliği, Başkan Özlü’nün personellerle hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar