DÜZCESPOR ZORLU KARŞILAŞMAYI KAZANMASINI BİLDİ!

527
Bitexen Düzcespor bugün kendi evinde Beyoğlu Çarşı Futbol Kulübünü 2-1 mağlup etti.
 
Bıtexen Düzcespor Beyoğu Yeni Çarşıspor karşısına üç eksik ile çıkarken, sağ bek Erçin kontenjana takıldığı, stoper Recep ve orta saha oyuncusu Semih sarı kart cezalısı olduğu için sahada yer alamadılar.
 
Bıtexen Düzcespor sahaya kalede Ersin, savunmada Alperen, Emre, Dede, Onur, orta sahada Muhammet Rıdvan, Mikail, Oğuzha, sağ kenarda Samet sol kenarda Nevzat ileri uçta Timur şeklinde çıktı.
 
Müsabakaya taraftarlar ilgi gösterirken takımlarını maçın başından sonuna kadar destekledikleri görüldü. Maça Düzcespor hızlı başlarken 3.dakikada Oğuzhan’ın şutu auta çıktı.6.dakikada Samet’in ortasına Oğuzhan kafa vurmasına rağmen top az farkla auta çıktı.10.dakikada ilk önce Düzcespor daha sonra Beyoğlu Yeni Çarşıspor yakaladığı fırsatı gole çeviremedi. Maçın ilk bölümlerinden sonra müsabaka orta saha şeklinde geçerken ilk yarı 0-0 sonuçlandı.
 
MAÇIN İKİNCİ YARISI
 
Müsabakanın ikinci yarısında Düzcespor daha atak oynamaya başladı.58.dakikada soldan gelişen atak sonucunda ceza sahasının dışına aktarılan topta Oğuzhan füze bir şut çıkarırken topu alt doksana yollayıp şahane bir gol atarak Düzcespor’u 1-0 öne geçirdi.
 
Bu dakikadan sonra Beyoğlu Yeni Çarşıspor topu daha fazla tutan taraf oldu.67.dakikada Beyoğlu Yeni Çarşı spor üç kez kullandığı kornerlerden faydalanamadı. 80.dakikada rakip sağ taraftan geliştirdiği atakta yapılan ortada Ergun Cengiz kafa ile durumu 1-1 yapmayı başardı. Bu dakikadan sonra oyuna Murat Gürbüzerol dahil edildi. Son 10 dakikada rakibin üzerine giden Düzcespor 90. dakikada Nevzat Bilen ile galibiyet golünü atarak 2-1 öne geçti. Uzatma bölümlerinde başka gol olmayınca bu zorlu müsabakayı Düzcespor 2-1 kazanıp puanını 45 yaptı.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar