YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

YERLİ AŞI İLGİ GÖRDÜ!

560
Covid-19 salgını ile mücadelede önemli bir rol oynayan aşılamada artık yerli aşı Turkovac da uygulanmaya başladı. Bugün Düzce’de de uygulanmaya başlayan Turkovac aşısına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
 
Pandemi süreci ile ilgili olarak en büyük avantajın aşılanmak olduğu her fırsatta vurgulanırken, Türkiye artık yerli aşı olan Turkovac ile bu süreçle mücadele edecek. Bugün itibari ile Turkovac aşısı, Düzce’de de aşı olmak isteyen vatandaşların tercihine sunuldu.
 
Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Covid-19 Polikliniğinde uygulanmaya başlanan Turkovac yerli aşı için, Düzceli vatandaşlar sabahın erken saatlerinde kuyruğa girdi. Yerli aşı olmak için randevu aldıklarını belirten vatandaşlar, Turkovac aşısının çıkmasını beklediklerini ve uygulanmaya başlanması ile birlikte hemen gelerek aşılarını olmak istediklerini ilettiler. Sağlık İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklama da Turkovac aşısı için aşı takvimi uygun olan kişilerin, aşı randevusu olmasa dahi Turkovac aşısını olabileceği aktarıldı.
 
”AŞI OLMAYA GELEN VATANDAŞLARIN TERCİHİ TURKOVAC”
 
Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nde görev yapan sağlık çalışanları ”Şuanda vatandaşlar öncelik olarak Turkovac aşısı tercih ediyorlar. Bu sabah itibariyle aşı olmaya gelenlerin yüzde 80’i Turkovac’ı tercih etti. Vatandaşlarımızın tercih etmeleri halinde diğer aşıların da uygulaması yapılmaya devam ediyor.” şeklinde konuştular.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar