YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

BAŞKAN KESKİN’DEN 8 MART SÜRPRİZİ!

478

AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin AK Partili kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.
AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Ak Parti Düzce İl Teşkilatında bulunan kadınlara, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla sürpriz kadınlar günü kutlaması yaparak karanfil dağıttı.

AK Parti Düzce İl Başkanlığında düzenlenen etkinliğe AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, AK Parti Düzce Kadın Kolları Başkanı Gönül Asuk, Tanıtım Medya Başkanı Mine Met, İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, İlçe ve Belde Başkanları ile teşkilat üyeleri katıldı.


Toplantıya katılan Kadınların kadınlar gününü kutlayan Keskin, “ öncelikle sizlerle çalışmaktan gurur duyuyorum. Özellikle hem İl yönetimimdeki bayan arkadaşlarımla, İl genel ve belediye meclisinde bulunan bayan arkadaşlarımla, burada çalışan bayan arkadaşlarımla çalışmaktan ve Düzce Teşkilatlarının başı olarak Gönül Başkanla çalışmaktan gurur duyuyorum. Çok güzel çalışmalara imza atıyoruz. Siyaset yapmak çok kolay değil. Özellikle kadın olarak siyaset yapmak hiç kolay değil. Bunu çeşitli toplantılar da dile getiriyoruz. Ama sizsiz olmuyor. Kadınlarımızın elinin değmediği yer eksik kalıyor. Hepinize ben çok teşekkürler ediyorum. Allah hepinize sağlık, sıhhat ve çoluk çocuğunuzla huzurlu bir gelecek getirsin. Yarınlarımızın bugünlerden çok çok iyi bir gelecek getirmesi ve daha güzel günlerde buluşmak dileğiyle. Hepinize teşekkür ederim ve saygılarımı sunarım ”dedi.


AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gönül Asuk ise konuşmasında, “kıymetli arkadaşlarım hayırlı akşamlar hepiniz hoş geldiniz. Sizleri görünce çok mutlu oluyorum. Bu akşam ekstra bir mutluluğum var. Sayın başkanım bizleri Jestleriyle çok memnun ettiler. Allah birlik beraberliğimizi bozmasın. İl Başkanımıza çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal ise konuşmasında, “ öncelikle İl Başkanımıza ve Kadın Kolları Başkanımıza çok teşekkür ederim. 8 Mart öncesi bu erken kutlama çok güzel oldu. Ben tekrar sizlerin huzurunda 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyorum ”ifadelerinde bulundu.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar