YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

KADIN SİYASETÇİLER 8 MART İÇİN BİRARAYA GELDİLER!

670

AK Parti Düzce İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikte siyasi partilerin Kadın Kolları Başkanları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla sabah kahvaltısında buluştu.

AK Parti Düzce İl Kadın Kolları Başkanı Gönül Asuk, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Filiz Turna, Tanıtım ve Medya Başkanı Eda Sürücü ile İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, Cumhuriyet Halk Partisi Düzce İl Kadın Kolları Başkanı Jale Uzunhasan, İYİ Parti Düzce İl Kadın Kolları Başkanı Nuran Sayman ve Yönetim Kurulu Üyesi Züleyha Demirtaş, Yeniden Refah Partisi Düzce İl Kadın Kolları Başkanı Kezban Kahraman ve Yönetim Kurulu Üyeleri Begüm Nazlı Aldemir, Yasemin Karaman, Gelecek Partisi Düzce İl Kadın Kolları Başkanı Vildan Tokaliç ve Demokrasi ve Atılım Partisi Düzce İl Kadın Kolları Başkanı Tuğba Özcan ile Mutfak Sanatları Merkezi’nde sabah kahvaltısında bir araya geldi.
Kahvaltı programında açıklamalarda bulunan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gönül Asuk, “Bugün burada olmanızdan dolayı son derece mutluyum, davetimi kabul ettiniz. Güzel bir topluluk umarım, bundan sonraki süreçte de bu topluluğun bir arada olarak bu birleşmelerin, bu birlikteliğin devam etmesini diliyorum. Biz, siyasi parti Kadın Temsilcileri olarak sabah kahvaltısında buluştuk. 8 Mart bizim bir bahanemiz oldu ama çokta iyi oldu. İnşallah, devamını diliyorum. Hepinizi ayrı ayrı tanıdığım için çok mutluyum” dedi.

Ortak paydalarının Kadın ve Türkiye olduğunu belirten Asuk, “Herkesin bu düşüncede olduğunu biliyorum. Herkesin bu niyette olduğunu biliyorum. Dünya emekçi kadınlar günümüzün kutlu olmasını diliyorum, tekrar çok çok teşekkür ediyorum ayaklarınıza sağlık” ifadesini kullandı.

MUTABIK KALDILAR
Buluşmadan memnuniyet duyan Kadın Siyasiler, sık sık bir araya gelmek için mutabakata vardı.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar