YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

DÜZCE, SİTE YÖNETİM SEKTÖRÜNE ÖNCÜLÜK EDECEK!

405

26-27 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan “Bina, Site ve Tesis Yönetimi Eğitim ve Sertifika Programı” ile Düzce’de bir ilk daha gerçekleştirilmiş olacak. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü yapılacak olan Sertifika Programı ile Düzce’nin site yönetim sektörünün merkezi olacağını dile getirdi.

Düzce Belediyesi şehri bir ilk ile daha buluşturmak için gün sayıyor. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği  (TRKTYD) ve Bahçeşehir A.Ş.tarafından 26-27 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan “Bina, Site ve Tesis Yönetimi Eğitim ve Sertifika Programı”nın şehre ayrı bir katma değer katacağını söyledi.

“HEPİMİZ İÇİN GURUR KAYNAĞI”
26-27 Mart tarihleri arasında Prof.Dr. Erol Güngör Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek olan programa geliş sürecini kısaca paylaşan Başkan Özlü, “Geçtiğimiz yılın Ekim ayında iştirak şirketimiz Bahçeşehir A.Ş. ile Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği arasında bir işbirliği protokolü imzalayarak bir nevi temellerini attığımız oluşumla iş ve yaşam alanlarının yönetimi, eğitim, seminer, yayın ve AR-GE çalışmalarında bilgi ve tecrübe paylaşımı yapılarak, şehrimizin tamamının bu hizmetlerden yararlanmasını öngörmüştük. O gün attığımız tohumların meyvelerini kısa sürede almış olmak hepimiz için gurur kaynağıdır” dedi.

DÜZCE, SİTE YÖNETİM SEKTÖRÜNE ÖNCÜLÜK EDECEK
Türkiye’de site yönetimi şirketi kuran tek belediyenin Düzce Belediyesi olduğunun altını çizerek açıklamasını sürdüren Başkan Özlü, “ Belediye iştirak şirketimiz Bahçeşehir A.Ş. nezdinde çalışan 59 personelimizle Bahçeşehir bölgesinde 4 binin üzerinde hane ayrıca 34 özel site ve apartman da 7 bin 500 kat malikine yönelik temizlik, asansör bakım ve onarım hizmetleri, danışmanlık hizmetleri, güvenlik hizmetleri, binaların genel bakım hizmetlerimizi aralıksız devam ettiriyoruz. Hizmet ağımızı da günden güne genişletiyoruz. Bu manada iştirak şirketimiz başta olmak üzere bu programda emeği geçen TRKTYD ve panelistlerimize şimdiden teşekkür ediyorum. Tüm halkımızı programa katılmaya davet ediyorum. İnanıyorum ki Düzce, ülkemizde ki diğer belediyelere rol modellik yaparak, site yönetim sektörünün merkezi olacak” şeklinde konuştu.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar