DESOB SEÇİMLERİNDE İLK ADAY! GEÇİCİ; ADAYLIĞINI AÇIKLADI!

966

2022 yılı Mayıs ayında yapılması planlanan Düzce Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (DESOB) genel kurulunda, mevcut başkan Mustafa Kayıkcı’nın karşısına ilk rakip çıktı. Düzce Demir ve Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Geçici, DESOB Genel Kurulunda, aday olacağını düzenlendiği programda açıkladı. Geçici,  “DESOB Düzgün yönetilseydi, aday olmazdım” dedi.

 

Devam eden Düzce Esnaf Odaları Başkanlık seçimlerinin ardından önümüzdeki Mayıs ayında, DESOB Genel Kurulu yapılacak. Daha önce yaptığı açıklamada, DESOB seçimlerinde yeniden aday olacağını açıklayan mevcut başkan Mustafa Kayıkcı’nın karşısına ilk rakip çıktı. Düzce Demir ve Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Geçici, adaylığını açıklamak için dün akşam program düzenledi. Geçici’nin adaylığına destek vermek için programa çok sayıda oda başkanı ve esnaf katıldı. Programda konuşan Geçici, DESOB’un düzgün yönetilmediğini öne sürerek mevcut oda başkanı Mustafa Kayıkcı’ya sert eleştirilerde bulundu.
Pandemi döneminde il genelindeki 13 bin esnafın hiçbir sorununun çözülemediğini belirten Geçici, “Burada 8 senedir oda başkanlığını yaparken Düzce’de 13 bin küsur esnafımız ve onların bağlı olduğu 27 seçilmiş, güven duyulmuş, yetki verilmiş oda başkanlarımız var. Bende dahil olmak üzere zaman zaman bazı sorunlar yaşıyoruz. Mesela en son yaşadığımız pandemi dönemi. Biz bu zamanda 13 bin esnafımızın yarasını saramadık. Bununla alakalı aslında DESOB Başkanımızla alakalı kötü bir şey söylemek istemiyorum, sahadan aldığım duyumlardan ötürü. Şunu söylemek istiyorum; bunun bir hizmet yarışı olduğunu kendileri unutmuş, bunun bir bayrak yarışı olduğunu kendileri unutmuş, bu koltuğun sanki sahibiymiş gibi bir tavır
sergilemesi bizleri çok rahatsız ediyor” dedi.
27 oda başkanımız ve 1300 esnafımızın hepsine eşit ve adil bir şekilde yaklaşıp sorunlarını, kendi derdim gibi çözmeye çalışacağıma söz veriyorum. Destek verenlere de destek vermeyenlere de aynı şekilde davranacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. DESOB düzgün yönetiliyor olsaydı ve bu yönetimde 27 oda başkanı mekanizma olarak kullanılsaydı samimiyetimle söylüyorum ben bugün adaylığımı açıklamazdım” ifadelerini kullandı.

 

 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key