YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

IĞDIR FK 1 – DÜZCE SPOR 0

485
3. lig 2. Grupta sezonun derbisinde gülen taraf Iğdır Spor oldu. 90 dakika boyunca çekişmeli geçen müsabakada son dakika golü ile Iğdır Spor sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.
 
Bıtexen Düzcespor Iğdır FK karşısına, kalede Ersin, savunmada Erçin. Emre. Onur Recep orta sahada Semih. Mikail. Oğuzhan sağ kenarda Samet sol kenarda Nevzat ileri uçta Timur şeklinde çıktı.
 
Maça, rakip Iğdır taraftarının çok fazla küfürlü tezahüratta bulunmasına rağmen Düzcespor iyi başlarken, 1 pozisyonu değerlendiremedi. Daha sonra oyunda denge kurulurken, sağ taraftan Iğdır atağında arkaya atılan şutta top yan direkten döndü.
 
İlk yarı 0-0 biterken , soyunma odasına giden Düzcespor oyuncularına taraftarlar ellerinde ne varsa attılar. Maçın 2.yarısında sakatlanan Semih’in yerine Osman Boz, daha sonra sakatlanan Erçin’in yerine Alperen oyuna dahil oldu.
 
Maçın 70.dakikasında Timur çıktı Murat oyuna dahil oldu. Maça hakem 5 dakika uzatma verirken, bu uzatma dakikalarında uzaklaştıramadığımız topu rakip oyuncu Onur Erdem Beytaş sert vuruşla ağlarımıza yolladı. Bu golden sonra bütün Iğdır yedek oyuncuları , saha kenarında bulunan görevliler sahanın içine girdiler. Golün ardından son düdük ile müsabaka sona erdi.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar