YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

AK PARTİ’DE MAHALLE TEMSİLCİLERİNE EĞİTİM VERİLDİ!

500

AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından, Teşkilat Akademisi Mahalle Düzce Eğitim Programı, düzenlendi. “2023 Yolunda Bu Hikâyenin Kahramanı Sensin” sloganıyla düzenlenen programa AK Parti’nin Düzce’deki köy ve mahalle temsilcileri ve teşkilat mensupları katılırken 4 önemli isim alanlarında eğitim verdi.

Program akışında AK Parti MKYK Üyesi ve eski milletvekili Ahmet Gündoğdu, “Teşkilatçılık; Tecrübe Paylaşımı”; Medya Derneği Başkanı, Gazeteci-Yazar Ekram Kızıltaş, “Siyasal İletişim ve Yeni Medya”; Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi, Yazar Tarkan Zengin, “Etkili İletişim” ve Araştırmacı Yazar Abdurrahman Uzun ise “Motivasyon” başlıklı oturumlarda katılımcıları bilgilendirdi. 6 saat süren eğitimleri katılımcılar ilgiyle takip etti.
AK Parti il Başkanı Mustafa Keskin, programın ardından “Partimizin temel yapı taşı olan kıymetli Mahalle ve Köy Başkanlarımıza yönelik AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığımız tarafından düzenlenen Teşkilat Akademisi Mahalle Düzce Eğitim Programımızı birbirinden değerli eğitimcilerimizin katılımıyla tamamladık. Ülkemize, şehrimize ve davamıza daha faydalı olabilmek için motivasyonumuzu tazeleyen bu önemli eğitim programımıza katılan her bir Mahalle – Köy Başkanlarıma ve teşkilatımızın değerli mensuplarına teşekkür ediyorum.” diyerek hem katılımcılara hem de eğitimcilere teşekkür etti.
Çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini vurgulayan Keskin, “Milletimizin geleceği, ülkemizin bekası için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın omuzladığı Büyük Türkiye davasında bizlere nefer olmayı nasip eden Rabbime hamd ediyorum. Bu Hikâyenin Kahramanları ile beraber gece gündüz durmadan, yorulmadan gönüller yapmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar