YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

ÇÖP EVDEN ÇOK ACI BİR DRAM ÇIKTI!

534

Beyciler Mahallesinde çöp ev olduğu ihbarını değerlendiren Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, girdikleri evde bir drama şahitlik etti. Her odasının çöp ve sineklerle sarılı olduğu evde yaşam savaşı veren çocuklar devlet koruması altına alındı.


 
Beyciler Mahallesindebir evden yoğun koku geldiği ihbarını alarak harekete geçen Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, hızlı şekilde olay yerine gitti. Evin içini kontrol eden ekipler, her odasının çöplerle dolu olduğunu gördükleri evde detaylı inceleme başlattı.

Keskin kokunun sindiği ve uçuşan sineklerden ötürü insan hayatı için tehlike arz eden evde yapılan inceleme de yaşları 8 ila 11 arasında değişen 3 çocuğun çöplerin içerisinde yattığını gören ekipler, konuyu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü birimleriyle paylaştı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden gelen ekiplerle birlikte çöp evin içerisindeki çocukları dışarı çıkartan Zabıta ekipleri, ilk olarak çocukların karnını doyurdu. Çocuklar daha sonra sağlık durumlarının incelenmesi için Düzce Atatürk Devlet Hastanesine götürüldü.

Çocukların sağlık taramasının ardından devlet korunmasına alınmak için Sevgi Evlerinde misafir edilmesi sağlanırken, Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ise çöp evin temizlenmesi ve çöplerin boşaltılması için çalışma başlattı.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar