YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

BAHARA KONSER EŞLİĞİNDE MERHABA DEDİLER!

423

Düzce Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nın organize ettiği “Müzik Durağı Konserleri” ile Düzce Üniversitesi öğrencileri ilkbahara merhaba dedi.

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Akif Öncü ile öğrencilerin katıldığı programda, Grup Kayıp Nesil solisti Düzce Üniversitesi İşletme Fakültesi öğrencisi Mervan Çil, Türk rock müziğinin birbirinden değerli eserlerini seslendirdi.

Düzce Üniversitesi 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilen konserde Mervan Çil, başarılı sahne performansıyla öğrencilere, vize sınavları öncesinde keyifli ve eğlenceli bir ilkbahar günü yaşattı.

Konsere, Düzce Üniversitesi ile Düzce İl Millî Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan “Özel Çocuk Özel Aile Üniversitesi” iş birliği protokolü kapsamında Özel Eğitim Meslek Okulu ve Yeşil Düzce Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda eğitim gören özel gereksinimli öğrenciler de katılarak gönüllerince eğlendi.

Konserin sonunda Mervan Çil’e Düzce Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Tahir Güney tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar