RAMAZAN ÖNCESİ FIRINLAR DENETLENDİ!

491

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayı öncesi fırın, pastane ve unlu mamulleri imalathanelerinde denetim yapmaya devam ediyor. Ekipler Ramazan ayı öncesine kadar 34 işletmeye denetim uygulayacak.

Ramazan ayı ile birlikte vatandaşların beslenme alışkanlıklarında oluşacak değişiklikler göz önünde bulunduran Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, fırın, unlu mamuller, pastane gibi işletmelerde hijyen ve gramaj denetimlerini sürdürüyor.  Ekipler, gıda satışı yapan iş yerlerinde eksik gramaj kontrolü yaparken vatandaş sağlığının korunmasına yönelik iş yerlerinin hijyen koşullarına uygunluğunu denetledi.

 

Düzce genelinde rutin kontrollerin yapıldığını ancak Ramazan ayı ile birlikte vatandaşların beslenme alışkanlıklarında değişiklik olması nedeniyle gıda ürünleri satan işletmelerin de bu konuda hassas davranması istendi. 34 fırının denetimlerini Ramazan ayı başlamadan tamamlayacak olan Zabıta ekipleri, işletmelerin hijyen ve gramaj kontrollerinin yanı sıra depolar, çalışan personellerin dinlenme odaları ve banyolarına kadar her yerde inceleme yaptı. Ekipler, bazı eksikliklerin de kısa sürede giderilmesi için uyarıda bulundu.

Zabıta Müdürlüğü Ramazan ayı öncesi vatandaşların sağlıklı gıda tüketimi için işletmeleri denetlerken Ramazan ayı boyunca denetimlerin sürdürüleceği bildirildi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key