YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

UĞUR KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ AÇIK KAMPÜSTE!

430

Halka bütünleşme konusunda öncü çalışmalar yürüten Düzce Üniversitesi, her ayın son Çarşamba günü gerçekleştirdiği Açık Kampüs uygulaması kapsamında bu ay Düzce Uğur Koleji öğrencilerini konuk etti.

Halkın Düzce Üniversitesi’ni daha yakından tanımasını sağlamak amacıyla düzenlenen ve halka gönül köprüleri kuran Düzce Üniversitesi, Düzce Uğur Koleji öğrencilerine Üniversiteyi tanıttı. Açık Kampüs’te konuk öğrenciler, öğretmenleri rehberliğinde ilk olarak Mühendislik ve Tıp Fakültesi’ni ziyaret etti.

Daha sonra Eğitim, Fen Edebiyat ve İşletme Fakülteleri ile sosyal alanları ziyaret eden öğrenciler; Fakültelerin bölümleri, eğitim öğretim faaliyetleri, laboratuvarları, sosyal ve kültürel etkinlikleri ve kampüs hayatı hakkında önemli bilgiler edindi. Düzce Üniversitesi’nin ulusal ve özellikle son dönemdeki sanayi geliri ve Mühendislik alanındaki uluslararası başarılarından söz edilerek Düzce Üniversitesi’nin yükseköğretimde doğru adres olduğunun altı çizildi.

Üniversite eğitimi ve kampüs yaşamı konularında merak ettikleri soruların cevaplarına ulaşan, meslek ve bölüm seçimiyle ilgili faydalı bilgiler alan öğrenciler, kendilerine yakın ilgi gösteren Düzce Üniversitesi Yönetimi’ne ve yetkililere teşekkür etti.

Etkinliğin sonunda, Açık Kampüs Diploması takdim edilen öğretmenler ve öğrenciler Düzce Üniversitesi gönüllüsü oldu.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar