YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

METEOROLOJİ’DEN 17 İL İÇİN SARI KODLU UYARI!

336
Bahar mevsimine girdiğimiz şu günlerde hava durumu şaşırtmaya devam ediyor. Bir sıcak bir soğuk olan havalar vatandaşı şaşkına çeviriyor. Hal böyle olunca da insanlar dışarı çıkmadan önce bugün hava durumu nasıl olacak, bugün yağmur var mı sorularına cevap arar oldu.
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurt genelinde etkili olan sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar nedeniyle birçok il için sarı ve turuncu kodlu uyarıda bulundu
 
Yağışların Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Sakarya, Kocaeli ve İstanbul çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Karadeniz’in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu’da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır.
 
17 İL İÇİN SARI KODLU UYARI
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 5 Nisan Salı günü Antalya ve Muğla’nın da aralarında olduğu 17 kent için sarı kodlu uyarı verildi. Söz konusu illerde kuvvetli sağanak ve rüzgarın etkili olması bekleniyor. Sarı kodlu uyarı yapılan iller şu şekilde:
 
Amasya, Antalya, Bolu, Burdur, Denizli, Isparta, Kastamonu, Konya, Muğla, Samsun, Sinop, Zonguldak, Aksaray, Karaman, Bartın, Karabük, Düzce
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar