BAHÇEŞEHİR’DE RİNG SEFERLERİ BAŞLADI!

508

Düzce Belediyesi iştirak şirketlerinden Ulaşım A.Ş. yeni bir hizmete imza atarak Bahçeşehir bölgesinde ring hattını devreye aldı. Bahçeşehir içinde ulaşım kolaylığı sağlanacak.

Tüm Türkiye’ye örnek ulaşım sistemini kuran Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, sistemin daha işlevsel ve daha iyi çalışması için bazı uygulamaların devreye girmesi için Ulaşım Master Planı’nı hazırlatıyor. Düzce’nin 50 yıllık yol haritasını vatandaşlara sorarak hazırlanmasının ardından şehrin daha modern ve düzenli hale geleceğini her fırsatta dile getiren Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, kısa süre önce gelen Bahçeşehir ring hattı talebini de yerine getirdi. Ulaşım A.Ş. şartlarını zorlayarak 30 numaralı Bahçeşehir ring hattı hafta başından itibaren seferlerine başladı.

DEMETEVLER-YEŞİLTEPE ARASI ULAŞIM OLACAK

Düzce Belediyesi iştirak şirketi Ulaşım A.Ş. 30 numaralı ring hattıyla sabah 09.00’dan akşam 17.00 saatlerine kadar Demetevler-Yeşiltepe mahalleleri arasında vatandaşlara hizmet verecek.

Ring hattı ile birlikte Bahçeşehir’de yaşayan vatandaşlar diğer toplu taşıma araçlarını kullanmadan istedikleri yere ulaşabilecek. Diğer toplu taşıma araçlarında da rahatlama olacak. Böylece vatandaşlar daha hızlı ve ferah bir şekilde ulaşım hizmetinden yararlanabilecek.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key