YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

TURİZM HAFTASI’NDA VATANDAŞLAR KONURALP’TE ANTİK KENTE YOLCULUK YÜRÜYÜŞÜ YAPTI!

462
15-22 Nisan Turizm Haftası nedeniyle Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nce Konuralp’te Antik Kente yolculuk yürüyüşü düzenlendi. Vatandaşların ilgi gösterdiği yürüyüşe İl Kültür ve Turizm Müdürü Sabahattin Parlak ile Düzce’de faaliyet gösteren bazı seyahat acenteleri de katıldı.
 
Turizm haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nce Konuralp’te Antik Kente yolculuk yürüyüşü düzenlendi. Prusias ad Hypium Antik Kenti’nden başlayan yürüyüş öncesi vatandaşlara kazı çalışmaları hakkında bilgiler verildi ve kazı alanı ziyaret edildi.
 
İl Kültür ve Turizm Müdürü Sebahattin Parlak yürüyüşe katılan vatandaşlara teşekkür ederek Konuralp’in önemli bir tarihe ev sahipliği yaptığını belirterek kazı çalışmalarına destek veren Düzce Belediyesine teşekkür etti.
 
Konuralp Antik Tiyatro ve Kemerkasım Su Kemerleri arasındaki 5,5 km’lik yürüyüş parkurunda doğal güzellikleri ve tarihi keşfederek yürüyüş yapan vatandaşlar tarihi Roma Köprüsü’nü de gördükten sonra Antik Kente geri geldiler.
Etkinliğin sonunda Düzce Belediyesince yürüyüşe katılan vatandaşlara iftar yemeği verildi.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key