YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

VALİ VE REKTÖR ÖĞRENCİLERLE İFTAR YAPTI!

408

Düzce Valisi Cevdet Atay ve Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar iftar yemeğinde öğrencilerle bir araya geldi.

Düzce Üniversitesi Konuralp Yerleşkesi öğrenci yemekhanesi Karavana’da gerçekleştirilen iftar yemeğinde, Vali Cevdet Atay’a ve Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’a; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Akif Öncü, Düzce Üniversitesi Genel Sekreteri Hasan Sadi Ateş ve Üniversite daire başkanları eşlik etti.

İftardan sonra kısa bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, öğrencilerle bir arada bulunmaktan, onlarla birlikte Ramazan Ayı’nın manevi havasını yaşamaktan dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Bu anlamlı günde kendileriyle birlikte iftar açan Vali Cevdet Atay’a teşekkür eden Prof. Dr. Çakar, Ramazan Ayı’nın öğrenciler ve tüm dünya için hayırlara vesile olmasını temenni etti.

İftar sonrası öğrencilerin bulunduğu masaları gezip, onlarla sohbet eden Vali Cevdet Atay ve Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, sınav haftası nedeniyle kendilerine başarı dileklerinde bulundu.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar