AKAR VE HİSARCIKLIOĞLU DÜZCE’YE TEDAVİ İÇİN GELMİŞLER!

508
Sabah gazetesi yazarı Yavuz Donat, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile Düzce’ye giderek buradaki bir merkezde sülük tedavisi olduğunu yazdı. Bu da “Hulusi Akar’ın rahatsızlığı ne?” sorusunu gündeme taşıdı
 
 
Sabah gazetesi yazarı Yavuz Donat, Düzce’ye yaptığı seyahatten çarpıcı detaylar paylaştı. “Düzce’yi beraber gezelim. Konuşulanlara kulak verelim” diyen Yavuz Donat, Düzce Üniversitesi’ndeki Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni anlattı. Sonrasında da Milli SAvunma Bakanı Hulusi Akar’ın geçtiğimiz haftalarda bu merkeze gelerek tedavi gördüğünü yazdı. İşte Yavuz Donat’ın yazısının alakalı bölümü:
 
Hulusi Akar’ın yanında Hisarcıklıoğlu vardı
– Geçtiğimiz haftalarda…
Türkiye’nin çok yakından tanıdığı iki isim Düzce’ye gelmişler. Merkezi ziyaret etmişler… Tedavi görmüşler… Sülük tedavisi. Ve… Memnun kalmışlar… ‘Teşekkür ederek’ ayrılmışlar.
– Kimler mi? Milli Savunma Bakanı emekli Orgeneral Hulusi Akar ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu. Hulusi Akar neden sülük tedavisi gördü?
Okuyucularımız… Haklı olarak, detay isteyeceklerdir. Maalesef veremiyoruz… Zira Hasta Hakları Yönetmeliği engel. Fakat… Vatandaşın bilgi alma hakkı gereğince…
İki mühim adın, sülük tedavisi gördükleri bilgisini paylaşıyoruz. Sülük tedavisi nelere iyi gelir? Uzmanlar ile konuştuk… Sorduk: – Sülükle tedavi, hangi hastalıklara iyi gelir?
– Kimi unutkanlığı engellemek için sülükten medet umuyor.
– Kimi romatizmal hastalıklar için.
– Bazıları de… Panik atak… Migren… Uçuk… Say say bitmiyor.
– En önemlisi, kirli kanı temizliyor.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key