ŞAHİN’DEN ÖZLÜ’YE SABRİ KIROĞLU TEPKİSİ!

369

Düzce Belediyesi; Milli Sporcu Sabri Sarıoğlu’nu Düzce Belediyesi Spor Akademisinin Dünya Şampiyonu Milli Sporcusu Sabri Kıroğlu olarak kamuoyuna tanıttı ve Brezilya’da düzenlenecek olan İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatlarında Türkiye’yi temsil etmeye hazırlandığını duyurdu. 

Bu açıklamanın ardından Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin sosyal medya hesabı üzerinden Başkan Özlü’ye ateş püskürdü.

 

ŞAHİN; KIROĞLU’NA EN BÜYÜK DESTEĞİ BİZ VERDİK! ŞAMPİYON OLMADAN ÖNCE NEREDEYDİNİZ?

Şahin paylaşımında ;

Halkımızın dikkatine.!!! KAYNAŞLI BELEDİYESİ karate hocası SABRİ KIROĞLU kata da Dünya Şampiyonu olunca, Düzce Belediyesinin dikkatini çekmiş olacak ki, onu transfer etmek için yüksek rakamlar teklif etmiş.!!! SABRİ KIROĞLU’na şampiyon olmadan önce sahip çıkmayan DÜZCE BELEDİYESİ, şampiyon olduktan sonra harekete geçiyor.!!! Biz Sabri Kıroğlu’na her zaman sahip çıktık, şampiyon olunca güzel bir karşılama yaptık, tören yaptık, ulusal televizyonlarda program yaptırdık. KAYNAŞLI BELEDİYESİNİN isminin duyulmasından rahatsız olan DÜZCE BELEDİYESİ NİN başkanı, hocamızı bünyemizden koparmak için harekete geçiyor.!!! KAYNAŞLI BELEDİYESİ spora ve sporcuya bölgede en büyük destek veren Belediyedir. Bünyemizde FUTBOL, KARATE ve KİCKBOKS branşlarını bulunduruyoruz. Futbol da alt yapıya büyük önem veriyoruz. KARATE de bir çok başarılarımız var. KİCKBOKS da uluslararası iki büyük organizasyon yaparak KAYNAŞLI ve DÜZCE’nin adını 124 ülke de duyurduk. Şimdi SPOR AKADEMİSİ kurarak branşları çoğaltacağız. Ayrıca 6-13 yaş arası sürekli olacak FUTBOL OKULU kuracağız. Bütün okulların SPOR faaliyetlerine destek veriyoruz. DÜZCE BELEDİYESİ ve onun başkanı bizi izlemeye devam etsin.!!!

sözleri ile tepki gösterdi.

 

Düzce Belediyesi; Kıroğlu ile ilgili yaptığı paylaşımda ise şu bilgileri paylaştı.

Avrupa ve Dünya Şampiyonu Milli Sporcu Sabri Kıroğlu, 24. İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatlarında Düzce ve Türkiye’yi başarı ile temsil etmek için gece gündüz demeden çalışıyor. Brezilya’da 1-15 Mayıs tarihleri arasından düzenlenecek oyunlarda Kata branşında mücadele edecek olan Düzce Belediyesi Spor Akademisi sporcusu milli karateci Sabri Kıroğlu,  milli takım kampında olimpiyatlara hazırlanıyor.

SPORUN VE SPORCUNUN YANINDAYIZ

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, milli karateci Sabri Kıroğlu’nun bugüne kadar elde ettiği derecelerle hem Türkiye’nin hem de Düzce’nin yüzünü güldürdüğünü ifade ederek, “Sporcumuza ve milli takımımıza inanıyoruz. Olimpiyatlara damga vuracaklarından şüphem yok. Düzce Belediyesi olarak sporun ve sporcunun yanında olduğumuzu belirtmek isterim.  Sabri Kıroğlu başta olmak üzere milli takım da mücadele edecek sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key