ORHAN YILMAZ REKORA GİDİYOR! KOOPERATİF ÜYELERİ TAM DESTEK VERDİ!

402

Düzce Kamyon ve Tır Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi genel kurulu yapıldı. Orhan Yılmaz ve ekibi yeniden güven tazeledi. Yapılan kongre ile başkan Orhan Yılmaz kooperatif üyelerinden tam destek alarak başkanlık koltuğunda 25 yılı devirerek rekora gidiyor. 

Genel kurulda yapılan seçimlerde oy birliği ile başkanlığa Orhan Yılmaz yeniden seçilirken, yönetim kurulu üyeliklerine de Ferdi Muçu, Mücahit İnaloğlu, Celal Geçgel, Erkan Taşlı, Mehmet Çakır, Mehmet Keten, Kadir Uçar ve Kenan Alagöz getirildi.
 
AKARYAKIT 25 LİRA OLACAK DENİLSE İNANMAZDIK
Başkan Orhan Yılmaz, yaptığı konuşmada, “Geçtiğimiz iki yıl hayatımızın en zor günlerini yaşadık hastalık bir yandan artan hayat pahalılığı ve ekonomik zorluklarla birlikte dünyanın belli yerlerindeki savaşların başladığı zor bir süreç geçirdik daha önceleri söylenseydi akaryakıt 25 TL olacak inanmazdık, ancak bunu yaşadık. Lastik 7000 TL olacak denilse yine inanmazdık, onu da yaşadık. Hastalık salgın olacak, kimse kimseye yanaşamayacak denilse güler geçerdik, onu da yaşadık. Çok şükür tüm zorluklara rağmen ayakta kaldık ve işimizin başında olduk. Az veya çok kazandık şükür ettik, var olanları kaybetmeyelim, ayakta kalalım dedik. Buna rağmen en zor günlerde aldığımız cesur kararların işletmemizi büyüttüğünü gördük” dedi.
SEVENİMİZ OLDUĞU KADAR SEVMEYENİMİZ DE VAR
Yılmaz, şöyle devam etti:
“Aynı zorlukları belki tekrar yaşayacağız. Para kazanmak, işletmelerimizi ayakta tutmak, ortakların kazancının artmasını sağlamak bu zamanda çok iyi hesap gerektiriyor. Taşımacılık yapan esnafız, sırtımızda tonlarca yükle yollar gidiyoruz. Sevenlerimiz olduğu kadar sevmeyenlerimiz de var. (ah şunlar aradan bir çıksalar da önümüz açılsın) diyerek bekleyenler var. Bunun bir evham değil, gerçek olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Şu anda mevcut varlıklarımızın çoğalmasını iç geçirerek izleyenler var. Bu sadece bizde değil her yerde böyle olmuş. Güç zehirlenmesi ve yanlış adımlar veya yanlış kararların alınmasını sağlayacak fitneler, fesatlıklar bu birlikteliğe zarar verecektir. Bunların önüne geçecek olan doğru yönetim kadroları ve kendi geleceklerimizi emanet edeceğimiz doğru insanlar ve onların arkasında dimdik duracak üyelerdir o zaman kimse buraya zarar veremez veremeyeceklerdir.”
 
KAYBETMEDİK KAYBETTİRMEDİK
Yılmaz, kooperatifin bu günlere kolay gelmediğini, yaptıkları doğru yatırımla akaryakıt istasyonu sahibi olduklarını, gelir ve finansal açıdan istikrara kavuştuklarını belirterek, “Her türlü engellemelere rağmen yılgınlığa düşmeden görevimizin sorumluluğunu bilen bizler, sizden aldığımız emaneti bu günlere getirdik. Kaybetmedik, kaybettirmedik” ifadelerini kullandı.
Yılmaz, “25 yıldır sizlere önderlik ediyorum. Bir başkan olarak sizlerin hakkını yemedim, yedirmedim. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Başarılı veya başarısız oldum, bu takdir sizindir. Yönetim kurulu başkanlığının bizlere miras olmadığını bilerek çalıştık, bu güne kadar ahlakımızla geldik. Çirkefe bulaşmadık, ancak çirkefler bizle uğraştı. Ama biz doğru işler yaptık” şeklinde konuştu.
 
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key