YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

103 BOLON GÖKYÜZÜNE BIRAKILDI!

395
Düzce’de üniversite öğrencileri, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 103. yılı nedeniyle gökyüzüne 103 Türk bayraklı balon saldı.
Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Merkezi’mizin 15-21 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında organize ettiği, Raziye Begüm Sultan Kız Öğrenci Yurdunda kalan öğrenciler tarafından Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 103. yıl dönümü nedeniyle etkinlik gerçekleştirildi.
Öğrenciler etkinlikte, 103 adet Türk bayraklı balonu gökyüzüne salarak 103. yılda Atatürk’ü andı.
Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsa Yazıcı, 3 yıldır geleneksel olarak Atatürk’ün Samsun’a çıkışının yıl dönümünü kutladıklarını söyledi.
103 öğrenciyle birlikte 103 adet ay yıldızlı balonu semaya bıraktıklarını ifade eden İl Müdürümüz İsa Yazıcı, ” Gençlerimizle birlikte Raziye Begüm Sultan yurdumuzdayız. 3 yıldır yapıyoruz bu etkinliği. İlk yıl gençlerimizden bu tarz bir istek gelmişti devamında bu u tekrar ediyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 103. yılı nedeniyle 103 gencimizle, 103 balonu semaya bıraktık. Sağ olsun gençlerimizde etkinliğimizi sahiplendirdiler. Cumhuriyetimiz ilelebet yaşasın istiyoruz. Gençlerimizle bu tür etkinliklere devam edeceğiz.” dedi.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar