YOLA SAÇILAN LİMONLARI VATANDAŞ YARDIMIYLA TOPLADI!

372
Düzce’de seyir halindeki tırın dorsesindeki limonlar yola saçıldı. Yabancı uyruklu şoförün yardımına ise vatandaşlar koştu.
 
Olay, Düzce Haydar Gördebil Bulvarı üstünde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Romanya uyruklu şoför S.D.E. idaresindeki PM 955 plakalı Volvo marka tırın dorsesindeki onlarca kasa limon, bilinmeyen bir nedenle yola savruldu. S.D.E., limonları toplamak için araçtan indi. S.D.E’nin limonları topladığını gören öbür vatandaşlar da şoförün yardımına koştu.
 
Otobüsten indiği sırada limonların yola saçıldığını fark ettiğini belirten Müslüm Kılıç, “Otobüsten indim, camiye gidiyordum. Tırdaki limonların yola düştüğünü gördüm. Limonlar hep yerlerdeydi. Şoför yalnız ve yabancı uyruklu. Vatandaş olarak, yabancı uyruklu şoföre yardım etmek bizim görevlerimizden bir tanesi” şeklinde konuştu.
 
Taha Yusuf Otlu ise “Arkadaşlarımla yoldan geçerken limonların yola saçıldığını gördük. ‘Yardım edelim mi?’ diyerek sorduk. Ağabeylerde yardım isteyince bizde yardımcı olduk” diyerek konuştu. Ortalama 1 saatlik çalışmanın sonrasında limonlar toplandı.
 
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key