KAPALI OTOBÜS DURAKLARI GELİYOR!

456

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü hafta içi devam eden yoğun mesaisini haftasonu da saha çalışmaları ziyaretleri ile sürdürüyor. Başkan Özlü, Millet Bahçesindeki peyzaj çalışmaları ve otobüs durağı imalat aşamalarını yerinde inceledi.

Millet Bahçesinin daha güzel ve estetik görünümlü olması için çiçek dikimi yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı personeli ziyaret ederek sohbet eden Özlü, kentin rengârenk çiçek bahçesine dönüşmesini sağlayan çalışanlara teşekkür etti. Başkan Özlü, Milletin Bahçesinin birbirinden güzel çiçeklerle cıvıl cıvıl olduğunu ve ortak yaşam alanlarının vatandaşların mutluluk ve huzur bulacağı alanlar olmaya devam edeceğini kaydetti.

KAPALI OTOBÜS DURAĞININ SON HALİNİ İNCELEDİ

Düzce Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğünün, Belediyenin öz kaynakları ile üretilen yeni otobüs durağını da ziyaret eden Başkan Özlü, belediye olarak kullanım ömrünü tamamlamış malzemeleri değerlendirmeye devam edeceklerini belirtti. Eski konteyneri modern otobüs durağına dönüştüren Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün çalışmalarını inceleyen Başkan Özlü, “Şehrimiz için tüm imkanlarımızı kullanarak tasarrufu da elden bırakmadan yenililkler kazandırıyoruz. Kapalı otobüs durağı da bunun son örneğidir. Eskimiş atıl durumdaki konteynerı durak haline getirdik. Daha önce de eski demirlerden ferforjeler yapmıştık. Vatandaşımızın bir kuruşunu heba etmeden hizmet ediyoruz” ifadelerinde bulundu.

 

 

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, gece gündüz demeden çalışan tüm belediye ekiplerine teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key