AKÇAKOCALI DEPREM ŞEHİTLERİ GÖZYAŞLARI İLE UĞURLANDI!

335

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinin merkez üssü olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremde 6 katlı binanın enkazında kalarak hayatını kaybeden 5 kişilik aile Akçakoca’da toprağa verildi. Kahramanmaraş’ta bulunan özel bir yazılım firmasında Yazılım Mühendisi olarak çalışan Enes Kurt (29), eşi Gülşah Kurt (27), çocukları Ege (5), Masal (4) ve Alaz Kurt (2), 6 Şubat günü Pazarcık ve Elbistan ilçelerinin merkez üssü olduğu 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde Hayrullah Mahallesi, 33013. sokak’ta bulunan 6 katlı Ebru Apartmanının çökmesi sonucu enkaz altında kaldı.

Depremin ardından arama ve kurtarma ekiplerinin enkazda yaptığı çalışmaların ardından Kurt ailesinin cansız bedenlerine ulaşıldı.

Enkazın altından çıkarılan cansız bedenler Gülşah Kurt’un memleketi olan Düzce’nin Akçakoca ilçesine bağlı Kalkın Köyüne getirildi.

Akçakoca Merkez Camisinde İlçe Müftüsü Ahmet Kuru’nun kıldırdığı cenaze namazına Düzce Valisi Cevdet Atay, Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, siyasiler ve vatandaşlar katıldı.

Cenaze namazının ardından 5 kişilik aile Kalkın Köyü mezarlığına defnedildi. Gülşah Kurt’un Kalkın Köyü muhtarı Hüseyin Delihasanoğlu’nun kızı olduğu öğrenildi. 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key