YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

ÖZKAN ÇAKIR’DAN GAZETECİLER CEMİYETİNE ZİYARET!

231

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyesi, iş insanı ve AK Parti Milletvekili Aday Adayı Özkan Çakır, Düzce Gazeteciler Cemiyeti’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Çakır ziyarette Milletvekili olması halinde yapacağı çalışmaları anlattı.
Düzce Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni seçilen yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bu çerçevede Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyesi, İş İnsanı Özkan Çakır ziyarette bulundu. 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde AK Parti Milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Çakır, Düzce için yapacağı çalışmaları da cemiyet yönetim kurulu ve üyeleri ile paylaştı. Özkan Çakır Yaptığı konuşmada; “Düzce’de önde gelen STK’lar arasında yer alan Düzce Gazeteciler cemiyetinin yeni seçilen yönetim kuruluna başarılar dilerim. Gazeteciler toplumumuzun haber almasında ve bilgilerin topluma ulaştırılmasında çok önemli misyon üstleniyorlar. Dolayısıyla bu kadar önemli bir mesleğin birleştirici örgütü olan cemiyetin yeni yönetimine hayırlı olsun demek için ziyaret gerçekleştirdim. Aynı zamanda yıllardır Düzce’de hem STK’larda hem de AK Parti’de görev almış birisi olarak bu seçimlerde AK Parti’den milletvekili olmak için bir yola çıktım. Milletvekili aday adayı olduğumu belirtmek isterim. Düzce hepimizin. Bu şehri bulunduğu noktadan çok daha iyi noktalara getirmek asli görevimiz hem görev aldığım STK’lar, hem iş dünyasında bulunmam vesilesiyle Düzce’nin sorunlarını çok iyi biliyorum. Bu sorunların çözümü noktasında çalışacağımı da buradan belirtmek isterim” dedi.
Düzce Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı İslam Keleş ise yaptığı konuşmada; “Özkan Çakır, Düzce’de bildiğimiz tanıdığımız bir isim. Kendisine çıktığı yolda başarılar dilerim. Ayrıca bizleri ziyaret ederek güç verdi. Bundan dolayı da kendisine Cemiyetimizi yalnız bırakmadığı içinde teşekkür ederim” dedi.
Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar