AK PARTİ’DEN SAĞLIK KURULUŞLARINA ZİYARET!

324

AK Parti Düzce Teşkilatları 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık kuruluşlarını ziyaret etti.


AK Parti Teşkilatları Düzce’de bulunan 36 aile sağlığı merkezi, İl ve İlçe devlet hastaneleri, özel sağlık kuruluşları ve araştırma hastanesini ziyaret ederek, sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutladı. Ziyaretlere tam kadro katılan AK Parti Teşkilatları hastane personelleri ve hastane yöneticileriyle sağlık çalışmaları hakkında sohbet ettiler.

Düzenlenen ziyaret programına İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, İl Kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları Başkanları, İlçe Başkanları ve İlçe Belediye Başkanları ile AK Parti Teşkilatları tam kadro katıldı.


Ziyaretler hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, “AK Parti Teşkilatları olarak bu gün tam kadro ilimizde bulunan sağlık kuruluşlarını ziyaret ettik. Bu vesileyle kıymetli sağlık çalışanları ile bir araya geldik ve kendilerini özel hissettirecek karanfillerden hediye ettik.

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla özel günlerini tebrik ettiğimiz, onurlu ve saygın mesleklerini özveriyle yapan tüm sağlıkçılarımız iyi ki varlar.
Bu duygularla başta Düzce’mizde görev yapan sağlık çalışanları olmak üzere tüm sağlık çalışanı arkadaşlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını tebrik ediyorum ”dedi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key