YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

MUSTAFA KESKİN ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI!

211

AK Parti’de aday adaylık başvuru süreci devam ederken, eski İl Başkanı Mustafa Keskin’in adaylık başvuru dilekçesini yeni İl Başkanı Hasan Şengüloğlu aldı. 
14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimler öncesi AK Parti’de aday adaylık süreci tüm hızıyla devam ediyor. Bu aşamada AK Parti eski İl Başkanı Mustafa Keskin, AK Parti İl Binasına giderek başvuru dilekçesini İl Başkanı Hasan Şengüloğlu’na teslim etti. 
Mustafa Keskin yaptığı açıklamada “Seçim süreci Türkiye’de başladı. Hayırlı, uğurlu olsun. Düzce’ye ve vatanımıza en iyi şekilde hizmet edecek arkadaşlarımızla yola çıkacağız. 6 Şubat’ta yaşanan depremde insanlarımızın acısı var. Düzce’de de inşallah Düzcelinin takdiri ile Allah’ın nasibi ile oy isteyeceğimiz zamanda en önemli konu benim Mustafa Keskin olarak düşüncem Düzce bir deprem bölgesi daha güvenilir, daha yaşanabilir, çocuklarımızın daha güvenli alanlarda yaşayacağı evler oluşturmak. Çok şükür ki Düzce’nin yüzde 88’ni yeni bina. 23 Kasım depreminde de bunu gördük. Yıkım ve can kaybı olmadı. Belediyelerin çalışmaların ne kadar önemli olduğunu işleyeceğiz. Ben tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Düzce’nin köy ve mahallelerini dolaştık. Bu yerlere hizmet edeceğimize inancımız tamdır. Tüm partilere başarılar diliyorum. İnşallah huzurlu ve güven içinde bir seçim dönemi olur” dedi.
İl Başkanı Hasan Şengüloğlu tüm aday adaylarına başarılar dileyerek “Mustafa Başkanım 4 yıldır il başkanlığı yapıyordu. Bende Merkez İlçe Başkanı olarak uyumlu bir şekilde görev yaptık. Ondan aldığımız bayrağı daha ileri götürmek için çalışacağız. 14 Mayıs olarak seçim tarihi belirlendi. Aday adaylık süreci başladı. 16 Mart 21.00’a kadar süreç devam edecek. Sonra yapılacak değerlendirmelerde adaylar belli olacak. Aday olan arkadaşlarımızla seçim çalışmalarına devam edeceğiz. İnşallah Allah’ım utandırmaz. Adaylar belirlenene kadar sahada olamaya devam edeceğiz. Asrın felaketi nedeniye seçim kampanyaları sığ kampanyalar olacak. Müzik yayını gibi yayınlar olmayacak. Eğlenceler, müzikler olmayacak. Bu hassasiyete özen göstereceğiz. Aday adayı olan arkadaşlara Allah ne nasip ettiyse en iyisini versin. Hepsine başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar