YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

GAZETECİLER İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ!

166

Düzce Gazeteciler Cemiyeti yeni yönetimi Düzce’de bir ilki gerçekleştirdi. Cemiyet yönetim kurulu tarafından tüm üyelerin katıldığı iftar programı düzenlendi. İftarda konuşan Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İslam Keleş, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Düzce Gazeteciler Cemiyeti ilk kez üyelerine yönelik iftar programı düzenledi. Royal Business Hotel Mavi Salon’da düzenlenen iftar yemeğine Düzce’de görev yapan basın mensuplarının büyük bölümü ilgi gösterdi. İftar yemeğinde gazeteciler hem iftar yaptılar hem bir arada olmanın gururunu yaşayarak bol bol sohbet etme fırsatı buldular.

İftar yemeğinde konuşan Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İslam Keleş, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak “Düzce Gazeteciler Cemiyeti çatısı altında ilk defa bir araya geliyoruz. Meslek örgütümüzün çıtası daha yukarılara taşımak ve daha kaliteli hale getirmek için bu birlikteliğe ihtiyacımız vardı. Yeni yönetimimizle birlikte her birinizi kucaklayan bir Cemiyet haline gelmek için yola çıktık. Kongremizi yapar yapmaz, hayırlı olsun ziyaretleri, ardından seçim sürecinin başlaması ve Ramazan ayının da gelmesiyle birlikte yaşadığımız yoğunlukta ihmal ettiğimiz arkadaşlarımız olduysa kendilerinden özür dileriz. Düzce’de bu meslek için vakit ve emek harcayan her meslektaşımız bizim için kıymetli. Bu hep birlikte gerçekleştirdiğimiz ilk etkinliğimiz. Bundan sonra da meslek örgütümüzün gelişimine katkı sağlayacak mesleki eğitim çalışmalarımız başta olmak üzeri farklı etkinliklerde de bir arada olacağız. Düzce Gazeteciler Cemiyeti yönetimi olarak 2024 yılı Haziran ayına kadar meslek mensubu arkadaşlarımız için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız ve süremiz dolduğunda bayrağı sizlerden birine devredeceğiz. Bu akşam bir arada olmamızı sağlayan iftar programımıza sponsor olan Kıymetli Türkseven ailesine ve değerli abim Faruk Türkseven’e ve davetimize katıldığınız için hepinize tek tek teşekkür ediyorum” dedi.

 

İftar sonunda yine Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İslam Keleş, yemek duası yaparak programı sonlandırdı.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar