YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

MHP’DEN ADAY ADAYI OLAN KELEŞ ORTAK CANLI YAYINDA SORULARI YANITLADI!

175

Düzce tarihinde ilk kez basın kuruluşlarının aynı anda canlı yayın yaptığı ortak yayın gerçekleştirildi. Düzce Gazeteciler Cemiyeti’nden yapılan ortak canlı yayının ilk konuğu MHP Düzce Milletvekili Aday Adayı Mehmet Keleş oldu.

Düzce, Gazeteciler Cemiyeti yeni yönetimi ile gazetecilik anlamında ilkleri yaşamaya devam ediyor. Birlik ve beraberlik içinde olan gazeteciler ilk kez canlı ortak yayın yaptılar. Düzce Gazeteciler Cemiyeti’nden yapılan canlı yayında Düzce’deki tüm basın kuruşlarının kendi logolarıyla yayın yapma imkanı sağlandı. Bu sayede her kurum kendi kitlesine ulaşırken ilk programın da heyecanını yaşadılar.

Ortak canlı yayında Öncü TV Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Yazar Sadullah Ünsal, Öncü TV Muhabiri ve yazarı Ahmet Çelik, Oxijen TV Genel Koordinatörü Gazeteci-Yazar Nevzat Cingirt, Yiğit Medya İmtiyaz Sahibi Gazeteci-Yazar Muammer Kızılırmak’ın ilk konuğu MHP Düzce Milletvekili Aday Adayı Mehmet Keleş oldu. Keleş, Düzce ile ilgili projelerini ve milletvekilliği döneminde yapacaklarını anlatırken, kamuoyunun merak ettiği soruları yanıtladı.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar