DÜZCELİ İŞ İNSANI YILMAZ İYİ PARTİ’DEN ADAY ADAYI!

141

 

Düzce’de iş hayatına komi olarak başlayan ve daha sonra Ankara ve İstanbul’da ciddi yatırımlara imza atan ve İYİ Parti Ankara İl teşkilatı kurucuları arasına yer alan iş insanı Erdal Yılmaz, İYİ Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Düzce’de henüz küçük yaşlarda iş hayatına atılan ve komilik yapan Erdal Yılmaz başarısı ve azmi ile Düzce depremlerinden sonra gittiği Ankara’da ciddi yatırımlara imza attı. Türkiye genelinde özellikle Ankara ve İstanbul gibi büyük illerde turizm ve gıda sektöründe yatırımları bulunan ve birçok ilde restoran sahibi olan Yılmaz ayrıca İYİ Parti Ankara İl teşkilatı kurucuları arasında yer alırken son olarak Ankara İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimler nedeniyle İl Başkan Yardımcılığından istifa eden Yılmaz, İYİ Parti Düzce Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Bu kapsamda Düzce Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Milletvekili Aday Adayı Yılmaz, Yönetim Kurulu Başkanı İslam Keleş, Başkanvekili Sadullah Ünsal, yönetim kurulu üyeleri ile gazeteciler cemiyeti üyeleri tarafından karşılandı.

İşlerinin Ankara yoğunlukta olduğunu fakat Düzce ‘de yatırımlarının bulunduğunu ve  Düzce’den hiç kopmadığını dile getiren Yılmaz “Bizler 1999 depremi sonrası Düzce’den ayrıldık ancak ailem hep burada kaldı. Düzce’nin her sorununa vakıfız. Kurduğumuz ekip ciddi çalışmalar yaptı. Bu çalışmalar sonucunda hangi sorunu nasıl çözeceğimizin farkındayız. Düzce Üniversitesi ile şehri entegre etmek zorundayız” dedi.

Düzce’de yatırım yapmamasının sebeplerini açıklayan Yılmaz “O dönemlerde Düzce’de yatırım yapabileceğimiz bir ortam yoktu. Bu sebeple Ankara’da iş kurduk. Ama biz, bu yatırım potansiyelini Düzcemize ve Düzcelilere sağlayacağız. Son dönemlerde yatırımlarımızı Düzce’ye getirmeye başladık. Bundan sonraki süreçte de ekonomik boyutta Düzce’yi ulusal ve uluslararası düzeyde hak ettiği noktaya taşımak çalışacağım. Düzce’yi Bolu ve Sakarya arasına sıkışmış bir vilayet olmaktan çıkarıp tamamen müstakil bir vilayet konumuna getirmek zorundayız. Düzce ile ilgili bir çok projemiz var. Uzun süredir eğitimden deprem dirençli şehir yapısına kadar birçok konuda proje bazında hazırlık yapıyoruz. Hepsini hayata geçirmek ve mecliste Düzce’nin güçlü sesi olmak için çalışacağız ” ifadelerini kullandı.

Erdal  YILMAZ Kimdir?

1977 yılında Düzce’de doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Düzce’de tamamladı. Öğrenim hayatına iktisat bölümü öğrencisi olarak devam etmektedir.

1999 yılında ticaret hayatına başlamak üzere Ankara’ya yerleşti.

Ankara’da tanınmış pek çok yiyecek, gıda ve turizm işletmesinin sahibi ve ortağı oldu. Hâlihazırda Ankara ve İstanbul’da faaliyette olan işletmeleriyle ticari hayatına devam etmektedir.

25 Ekim 2017 tarihinden itibaren İYİ Parti çatısı altında siyaset yapmaktadır. Sırasıyla İYİ Parti Ankara İl Yönetim Kurulu Üyeliği, İYİ Parti Ankara İl Komisyon Başkanlığı ve İYİ Parti Ankara İl Başkan Yardımcılığı görevlerini icra etti.

Aynı zamanda Çankaya İş adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği, Ankara Galatasaraylı İş adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği, Ankara Düzceliler Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği, Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Spor Kulübü İkinci Başkanlığı görevleri başta olmak üzere pek çok sivil toplum kuruluşunda görev almıştır.

Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key