BİZ BU DAVAYA GÖNÜL VERDİK!

186

AK Parti Düzce 2. Sına Milletvekili Adayı Ercan Öztürk 7’den 70’e herkesle gönül bağı kuruyor. Düzcelilerin talep ve beklentilerini dinleyip, tek tek not alıyor.

Ulaşılmadık hane kalmayana dek çalışmalarını sürdüreceğini söyleyen Öztürk, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Düzce’nin AK Parti’ye teveccühünün artacağına inandığını vurguladı. Bir an olsun sahadan ayrılmayan Öztürk, kurum ziyaretlerine ağırlık verdi.
Vali Cevdet Atay’ı makamında ziyaret eden Ercan Öztürk, Düzce’nin gelişimi ve ihtiyaçları doğrultusunda hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Daha sonra Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Özel İdare’de temaslarda bulunan Öztürk, aday olmadan önce yönetim koltuğunda oturduğu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne de ziyaret gerçekleştirdi.

 

 

Kurum ziyaretlerinin ardından Kuyumcuhacıali ve Kazukoğlu mahallelerinde vatandaşların sofralarına konuk olan Ercan Öztürk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye destek istedi. Öztürk “İnandığımız yolda, milletimizin yanında, aynı aşkla ve heyecanla doğru adamla yola devam edeceğiz. Düzce Türkiye Yüzyılı için hazır. İnanıyoruz, birlikte başaracağız” dedi.

 

 

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı üyeleri ile de buluşan Öztürk yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Akçakoca’da Muhtarlar derneğinde ağırlanan Öztürk, ardından ilçenin cadde ve sokaklarını dolaşarak halkı dinledi. Bu davaya gönül verdiklerinin altını çizen Öztürk “Durmadan yorulmadan çalışacağız” dedi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar