YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

AK PARTİ TEŞKİLATLARI’NDAN METEK TOKİ ÇIKARMASI

220

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala saha programlarına gece gündüz devam eden AK Parti milletvekili adayları sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmıyor.
AK Parti SKM Başkanı Hasan Günden, AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, başta olmak üzere tüm teşkilatın destek verdiği seçim çalışmaları dur durak bilmeden sürüyor.
Koçyazı Mahallesi Metek Toki Konutlarına çıkarma yapan adaylar seçmenden büyük ilgi gördü. Evlerde, cadde ve sokaklarda destek mesajları ve oy sözü ile karşılanan adaylar “Biz bu yola gönlümüzü koyduk. Milletimiz için çalışacak, milletimiz için başaracağız” dediler.
AK PARTİ DÜZCE İL BAŞKANI HASAN ŞENGÜLOĞLU: EV EV DÜZCE’MİZİ GEZİYORUZ
AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Düzce’nin her caddesini, her sokağını teşkilatımızla beraber gezdikleriniz vurgulayarak, “Metek Toki konutlarını ziyaret ederek hane hane vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bu şekilde ziyaretlerimiz devam edecek. Yaklaşık 200 kişilik ekiple bölge bölge, hane hane ziyaret ederek vatandaşımıza dokunuyoruz. Allah bizlere, Cumhurbaşkanımıza güç kuvvet versin. Bizleri çok güzel ağırlayan Metek Toki konutlarında yaşan vatandaşlarımıza çok teşekkür ederim” dedi.

 

AYŞE KEŞİR: CUMHURBAŞKANIMIZA İLGİ MUHTEŞEM
AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gösterilen teveccühten gurur duyduklarını belirterek “ Metek Toki Konutları’nda hemşehrilerimizleyiz. Destekleri ve misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum.
Çat kapı hane ziyaretleri yaptığımız Metek Toki’de hepimizi mutlu eden sohbetler yaşandı. Cumhurbaşkanımıza gösterilen teveccüh, partimize ve bizlere olan güven muhteşem 14 Mayıs’ta vakit, Türkiye Yüzyılı vaktidir!” diye konuştu.

 

ERCAN ÖZTÜRK: TÜM GAYRETİMİZ TÜRKİYE İÇİN
Hanelerde gönüllere dokunabilmenin mutluluğunu yaşadığını söyleyen AK Parti Düzce milletvekili adayı Ercan Öztürk, çocuklara hediyeler verdi.
Tüm gayretlerinin Türkiye ve Düzce için olduğunu vurgulayan Öztürk “ Metek Toki Konutları’nda hemşehrilerimizle buluştuk. Hane hane geziyor, gönüllere misafir oluyoruz. İlgi ve alakaları için çok teşekkür ediyorum. Düzce’mizin tüm hanelerinde gönüllere dokunmaya devam ediyoruz. Gayretimiz, çabamız Güçlü Türkiye için. Biz hazırız Düzce, geliyoruz! dedi

HAKAN KUŞÇUOĞLU: VAKİT TÜRKİYE YÜZYILI VAKTİ
Metek Toki’ de gördükleri ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kuşçuoğlu “ 14 Mayıs’ta vakit, Türkiye Yüzyılı vaktidir!” diye konuştu.
Gençlerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Kuşçuoğlu, çocuklara özel hediyeler verdi. Düzce’yi karış karış gezdiklerini ifade eden Kuşçuoğlu “ AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı, Düzce Milletvekilimiz Ayşe Keşir, İl Başkanımız Hasan Şengüloğlu, Kadın Kolları Başkanımız Şulenur Kubilay Yılmaz, Gençlik Kolları Başkanımız Oğuzhan Küçük, Milletvekili Adayımız Ercan Öztürk, İl Genel Meclis Başkanımız Fazlı Koç ve teşkilat mensuplarımız ile kapı kapı gezdik.

 

Metek Toki Konutlarını ziyaret ederek, vatandaşlarımızla sohbet ettik. Bu şehrin her sokağında biz varız. Destekleri ve misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar