YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

CUMHUR İTTİFAKINDAN SİNAN OĞAN DEĞERLENDİRMESİ!

181

Cumhur İttifakının Düzce İl Başkanları, ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’ın ikinci turda Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğini açıklamasını değerlendirdi. AK Parti İl Başkanı Şengüloğlu, “Sinan Oğan, milliyetçiliği şiar edinmiş bir isim. Bu anlamda Cumhur İttifakına destek olması bizlere mutluluk verdi” derken, MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu ise “Kendisini kutluyorum ve 14 Mayıs’ta Sinan Oğan’a oy veren seçmenlerin de yerlerinin Cumhur İttifakı olduğunu kendilerine söyleme gereği hissediyorum” dedi.

Cumhur İttifakını oluşturan partilerin Düzce İl Başkanları, 14 Mayıs’ta ATA İttifakının adayı olarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine katılan ve 5,2’lik oy alarak üçüncü olan Sinan Oğan’ın ikinci turda Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek vereceğini açıklamasını değerlendirdi.

ŞENGÜLOĞLU; “SEÇİMİ DAHA GÜÇLÜ ŞEKİLDE ZAFERLE TAÇLANDIRACAĞIZ”
Sinan Oğan’ın, milliyetçiliği şiar edinmiş bir isim olduğunu ifade ederek açıklamalarına başlayan AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, “Bu anlamda Cumhur İttifakına destek olması bizlere mutluluk verdi. Aklın yolu bir. Meclis aritmetiği de Cumhur İttifakı ağırlıklı. Farklı bir arayışa girmesi de yanlış olurdu. İnşallah daha güçlü bir şekilde 28 Mayısta bu seçimi zaferle taçlandıracağız ve yola devam edeceğiz” dedi.

 

CABOĞLU; “OĞAN’A OY VERENLERİ CUMHURBAŞKANIMIZA DESTEĞE DAVET EDİYORUM”
MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu ise Sinan Oğan’ı aldığı karadan ötürü tebrik ederek başladığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

“Biliyorsunuz 14 Mayıs’ta bir seçim atlattık. Türk halkı bu seçimlerle Cumhur İttifakından yana tercih kullanmış oldu. TBBM’deki sandalye sayısın da Cumhur İttifakının açık ara önde olduğu görülmektedir. Sinan Oğan’ın da bunu bu şekilde yorumlayıp bu yönde açıklamada bulunmuştur. Kendisini tebrik ediyorum. Sonuç bellidir. Tabi bundan ötürü Sinan Beye bazı yakıştırmalar gelebilir. Zillet tarafının çokça yapmış olduğu bir durumdur. Muharrrem İnce için ne yaptılarsa biz Sinan Oğan içinde yapacaklarını öngörüyoruz. Tekrar kendisini kutluyorum ve 14 Mayıs’ta Sinan Oğan’a oy veren seçmenlerinin de yerlerinin Cumhur İttifakı olduğunu kendilerine söyleme gereği hissediyorum.

Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile bölgede lider, Kızılelma yolunda Türk-İslam ülküsü sentezi ile hareket eden bir ittifak. Sinan Oğan’a oy veren seçmenin yüzde 90’ının da bu düşüncede olduğunu biliyorum. Kendilerini Cumhurbaşkanımıza destek vermeye davet ediyorum.”

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar