YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

2. TUR ÖNCESİ AK PARTİ’DEN MEHTERANLI KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ!

179

AK Parti Düzce İl Başkanlığı, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda seçime 1 gün kala vatandaşların  ve mehter takımının da katılımıyla kortej yürüyüşü düzenledi. 

 

 

 

Mehter takımı eşliğinde Düzce Belediyesi önünden başlayan yürüyüşe AK parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, AK Parti Düzce Milletvekilleri Ayşe Keşir, Ercan Öztürk, Belediye Başkanı Faruk Özlü, Cumhur İttifakı il Başkanları ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. 

 

 

Anıtpark Meydanına kadar süren yürüyüş esnasında kendilerine gösterilen sevgi ve destek alkışlarını selamlayarak yola devam eden Partililer, ellerindeki Türk bayrakları ile parti bayraklarını da coşkulu şekilde sallayarak İkinci turda da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimi kazanacağına olan inançlarını gösterdiler. 

 

 

AK parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, yürüyüş sonrası ilk turda olduğu gibi ikinci turda da Düzce’nin sandıkları patlatacağına inandığını belirterek yarın ki seçimde Türkiye birincisi olabilmek için alandaki seçmenlerden destek sözü istedi. 

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü de patates soğan üzerinden siyaset yapanlara seslendi, ve yalan söylüyorlar patetes de soğan da 40 lira olmadı, sandıkta bunlara en güzel cevabı halkımız verecektir dedi. 

 

 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key