SANDIKLARDAN ZAFERLE ÇIKTIK!

239

AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, 17. kez sandıktan zaferle çıkan AK Parti’nin Düzce’de yüzde 72’lik oy oranı seçimlere damga vurduğunu söyledi. Şengüloğlu, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunun AK Partinin zaferi ile sonuçlandığını vurguladı.

Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur sonuçlarına ilişkin olarak açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu , “14 Mayıs seçiminin de 28 Mayıs seçiminin de galibi 85 milyon vatandaşımızın tamamıdır. Bugün kazanan Türkiye ve Düzce’dir’’ dedi.
Hasan Şengüloğlu , sandık başına gidip gelecek için iradesini ortaya koyan tüm vatandaşlara,teşkilatın tüm mensuplarına, kadın ve gençlik kollarına, sandık müşahitlerine, gönüllü olarak seçimin sağlıklı şekilde yürümesine katkıda bulunan ve AK Parti davasına gönül veren herkese ve basın mensuplarına teşekkür ederek , şükranlarını sunduğunu dile getirdi.

“DURMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Yüksek oy oranlarıyla sandığa koşan herkese teşekkür eden AK Parti İl başkanı Şengüloğlu “Yaptığı tercihle önümüzdeki 5 yıl boyunca ülkeyi yönetme sorumluluğunu bir kez daha bize Cumhurbaşkanımıza tevdi eden halkımıza teşekkür ediyorum. İnşallah sizlerin güvenine layık olacağız. AK Parti, 21 yıl boyunca iktidara taşıyan halkımıza layık olmak için dün olduğu gibi bugünde ilk günkü aşkla çalışmaya devam edeceğiz’’ dedi.

‘ TÜRKİYE YÜZYILI BAŞLIYOR’
AK Parti olarak Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda ilk günkü aşkla durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ettiklerinin altını çizen Hasan Şengüloğlu “ Türkiye Yüzyılı ‘nda büyük ve güçlü Türkiye’nin inşası için Düzce’nin yanımızda olduğunu hissetmek gurur veriyor. Biz bu yola gönlümüzü koyduk. Milletimiz için durmadan çalışmaya devam edeceğiz’’ dedi
‘‘Demokrasimizden, kalkınmamızdan, hedeflerimizden taviz vermeden Türkiye Yüzyılı’nın kapısını beraberce açtık’ diyen Şengüloğlu ‘ Erkeğinden kadınına, gencinden yaşlısına, çalışanından emeklisine kadar milletimizin tüm kesimlerinin hayallerini, heyecanlarını beraberce hayata geçirdik. Kalbi ve gözü bize dönük dostlarımızın umutlarını beraberce yükselttik” değerlendirmesinde bulundu.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key