YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

KÖRPEŞLER-ÇAMKÖY YOLUNDA ÇALIŞMALAR BAŞLADI

144

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Körpeşler Mahallesi ile Çamköy Mahallesini birbirine bağlayacak olan 3 kilometrelik yolun asfaltlama çalışmalarına başladı. 

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, şehrin muhtelif bölgelerinde gerçekleştirdiği çalışmaların yanı sıra alternatif geçiş güzergahlarının açılarak trafiğin sağlıklı şekilde işlerliğine yönelik planlamalarını hayata geçiriyor.

 

Hava şartlarının uygunluğuna göre hareket ederek yürütülen çalışmalar çerçevesinde 2022 yılının sonunda Körpeşler ile Çamköy Mahalleleri arasındaki bağlantıya da önemli katkı sağlayacak olan kavşağın yapımını tamamlayarak önemli bir eksikliği daha gideren müdürlük, şimdide iki mahallenin birbirine bağlantısını sağlayacak yolun çalışmalarına başladı.

PMT seriminin ardından asfaltlamaya hazır hale getirilen 3 kilometrelik yolda hızlı şekilde asfaltlama çalışmalarına da başlayan ekipler, asfalt serimini kısa sürede tamamlayarak yolun tamamen araç trafiğine uygun hale getirilerek hizmete açılmasını planlanıyor.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key