YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

BAŞKAN ÖZLÜ KONURALP SAKİNLERİ İLE BULUŞTU!

145

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, mahalle ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Konuralp’te Çiftepınarlar, Terzialiler, Şehit Murat Demir ve Şehit Bayram Gökmen mahallerinin sakinleri ile buluşan Başkan Özlü, vatandaşlardan gelen talepleri can kulağı ile dinledi.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce’nin dört bir yanında devam eden projelerin yanı sıra hızla büyüyen şehir yaşam alanlarının doğru kentleşmesi amacıyla yapılan çalışmaların koordinasyonunu vatandaşların talepleri doğrultusunda oluşturmayı sürdürüyor. ‘Birlikte Yönetim’ anlayışı ile hareket eden Başkan Özlü, bu amaçla sürdürdüğü mahalle ziyaretleri kapsamında Konuralp Çiftepınarlar, Terzialiler, Şehit Murat Demir  ve Şehit Bayram Gökmen mahalleleri sakinleri ile buluştu. Dört mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürlerinin de katıldığı toplantıda dikkatle dinleyen Başkan Özlü, sorunların çözümü noktasında hızlı davranılması ve taleplerin giderilmesi konusunda talimat verdi.

 

 

KONURALP KORUMA AMAÇLI İMAR PLANI TAMAMLANDI

Bölgenin Antik Çağ dönemine kadar dayanan tarihi bir yerleşim yeri olması dolayısıyla imar planı ve alt yapı çalışmalarının büyük bir titizlikle yürütüldüğünü anlatan Başkan Özlü, kazılardan da söz ederek şunları söyledi: “Değerli arkadaşlar mahallelerimizi ziyaret ediyoruz. Yaptıklarımızı, yapamadıklarımızı tartışıyoruz. Ne sıkıntınız varsa, ne eksikse bize söyleyin. Bizim görevimiz bunları yapmaktır. Konuralp’e koruma amaçlı imar planı yaptık, bitirdik. Türkiye’nin en hızlı ilerleyen kazıları burada. Çok ciddi eserler bulduk. Amacımız burayı gün ışığına çıkarmak, burayı önemli bir destinasyon merkezi haline getirmektir. Sizlerin öneri ve yönlendirmeleri ile çok daha başarılı işlere imza atacağımıza inanıyorum.”

Mahalle ziyareti sonunda Başkan Özlü, toplantıya katılan vatandaşlarla birebir sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar