YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

KLASİK MODEL ARAÇ TUTKUNLARI GÖLYAKA’DA BİR ARAYA GELDİ!

334
Düzce Mercedes Grubu, düzenlediği organizasyon ile klasik ve son model Mercedes otomobillerin tutkunlarını Düzce’nin Gölyaka İlçesinde buluşturdu.
Gölyaka Belediyesi’nin de destek verdiği buluşmaya; İstanbul Klasik Mercedes Grubu, Sakarya Mercedes Benz Grubu ve Bolu Mercedes Benz Grubu üyeleri katılım sağladı. Gölyaka kapalı pazaryerinde düzenlenen buluşmaya, 1954 yılından günümüze klasik ve son modellerdeki 100’e yakın araç katıldı. Gölyaka turu yapan Mercedes tutkunları, ardından gittikleri Güzeldere Şelalesi’ne ise hayran kaldılar.
Etkinlikle ilgili gazetecilere bilgiler veren Düzce Mercedes Grubu Yönetim Kurulu Üyelerinden İbrahim Doğru, tanışma ve kaynaşma amacıyla düzenlenen etkinliğin bir diğer amacının ise Düzce’yi tanıtmak olduğunu söyledi. Doğru, bu yıl ilkini düzenledikleri etkinliği, önümüzdeki senelerde geliştirerek festival havasında ve dışarıdan da katılıma açık olacak şekilde tekrarlamak istediklerini kaydetti.
Gölyaka Belediyesi’nin desteği ile düzenlenen etkinlikte katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunduklarını belirten Doğru, yönetiminde ise Sedat Saygılı, Recep Ersoy, Soner Ersoy, Fikret Kuru, Süleyman Öksüz, Erol Uçar ve Mehmet Güzelce ve kendisinin de yer aldığı Düzce Mercedes Grubu’nun 8 kişiden oluştuğunu ifade etti.
1954 modelden başlayarak klasik Mercedes model araçların da etkinlikte yer aldığını ve ilgi gördüğünü kaydeden Doğru, “Önümüzdeki senelerde daha fazla katılım olmasını arzuluyoruz. Vatandaşlar da gelip incelesinler, görsünler istiyoruz” şeklinde konuştu.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar