DÜZCE’DEKİ OLAY TÜRKİYE’NİN GÜNDEMİNDE!

469

Düzceli Ömer Yirmibeş kayıp eşini bulmak için Esra Erol’a katıldı. 23 yaşında olduğunu söyleyen Ömer Yirmibeş 3.5 yıldır Kevser Yirmibeş ile evli olduğunu, bir de kızı olduğunu söyledi. Samet isimli çocukluk arkadaşıyla kaçtığını söyleyen Ömer Yirmibeş, eşinin kendisiyle arasına mesafe koyduğunu söylerken, sonrasında öğrendiğine göre kendisine kuzeni ve çocukluk arkadaşı tarafından kandırıldığını iddia etti.

 

”EŞİM ÇOCUKLUK ARKADAŞIMLA KAÇTI”
Programa katılan Ömer Yirmibeş, eşi Kevser’in çocukluk arkadaşı Samet’le kaçtığını iddia etti. Kevser’in kaçarken 2 yaşındaki çocuklarını da götürdüğünü dile getiren Ömer, ”Eşim, çocukluk arkadaşım Samet Çelik ve kuzenim Özge Bal bu işi beraber planlamışlar. Bir akşam eşim bir anda aramıza mesafe koymak istediğini söyledi. Ertesi gün akşam eşim bana vurdu, ben de onu sadece iterek koltuğa attım. Daha sonra eşim bana uzaklaştırma izni çıkarttı. Ve ortadan kayboldu. Eşim, bana Samet ile fotoğrafını attığında beraber kaçtıklarını öğrendim” dedi.

 

‘‘KOCAMI BİR GÜZEL DÖVDÜM’’
Canlı yayında programa katılan kayıp eş Kevser Yirmibeş’in sözleri çok konuşuldu. Kocası Ömer Yirmibeş’i dövdüğünü belirten Kevser Yirmibeş, ‘‘ Haziran ayında kocasından ayrılmak istediğini fakat sonuç alamadığını daha sonra da Samet Çelik ile ilişkisi olduğunu itiraf etti.

 

SOSYAL MEDYAYA FOTOĞRAFINI YÜKLEDİ
Kevser Yirmibeş evi terkettikten sonra sosyal medya hesabından Samet Çelik ve çocuğuyla olan fotoğrafını paylaştı. Yirmibeş, Ömer ile boşandıktan sonra Samet ile evleneceğini belirtti.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key