YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

MANTAR TOPLARKEN KAYBOLDU!

186

Bahçeşehir bölgesinde mantar toplamak için girdiği ormanlık alanda kaybolan İbrahim Pak (75), elindeki balta sayesinde dikenleri keserek tekrar yolunu buldu. Yaklaşık 3 saat boyunca ormanlık alanda aranan Pak, cami minarelerinin ışıklarını takip ederek ana yola inmeyi başardı.

Olay 15.00 sıralarında Düzce Bahçeşehir Bölgesinde bulunan 80. yıl Cumhuriyet ormanında meydana geldi. Ailesi ile birlikte ormanlık alan mantar toplamak için giren İbrahim Pak, bir süre sonra çocuklarını ve eşini kaybetti. Eşi ve çocukları ormanlık alandan çıkan Pak, orman içinde kayboldu ve dikenlik araziye girince yolunu kaybetti. Ailesinin haber vermesi üzerine bölgeye polis, AFAD ve UMKE ekipleri giderek yaşlı adamı ormanlık alanda aramaya başladılar.

Ekipler yaşlı adamı ararken, İbrahim Pak’ın arandığı bölgenin tam tersinde bulunan Kent Orman adı verilen mevkiden ana yola çıktığı öğrenildi.

Polis ve AFAD ekipleri ile çocuklarını karşısında göründe duygulanan İbrahim Pak, “Bu akşam ben burada kalırım dedin kendi kendime. Dikenleri söke söke geldim. Yol yok. Her yer dikenlik. En yukarı çıktım. Yeşil lambalar gördüm. Onarı takip ederek indim. Çocuklarla mantara geldik. Kaybettim. Büyük bir fırtına atlattım. Domuzlar sökemez, söktüğüm yerleri” dedi.

UMKE sağlık ekiplerinin kontrolünün ardından herhangi bir sağlık sorunu olmadığı tespit edilen şahıs ailesine teslim edildi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
Full Oyunlar İndir Full Programlar İndir Android Oyunlar İndir Hileli Apk İndir