BOĞAZİÇİ BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM ERCAN’IN SORUMSUZ DAVRANIŞI TEPKİ ÇEKTİ!

70

Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan, kendisine yakın olan Düzce merkez Sanayi Bölgesi’nde bir iş yerine itfaiye aracını göndererek, iş yerinin temizliğinin yapılmasını sağladı.

Önümüzdeki 31 Mart yerel seçimlerinde yeninden AK Parti’den aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı İbrahim Ercan, yangın afetlerinde kullanılması gereken itfaiye aracını, kendisine yakınlığı ile bilinen bir işyerine göndererek İşyerinin temizliğinin yapılmasını sağladı. Bu durum büyük tepki çekerken, İbrahim Ercan habercilere, “Ücret karşılığı itfaiye aracını gönderdim” dedi.

Olası bir yangın afetinde kullanılması gereken Boğaziçi Belediyesi’ne ait itfaiye aracını Küçük Sanayi Sitesi’nde Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Ercan’a yakınlığı ile bilinen bir kişinin işyerinin önünde temizlik yaptığını görenler büyük şaşkınlık yaşadı.

Gazeteciler, İbrahim Ercan’ı aradı Ercan yangın afetinde kullanılacak bir aracın temizlik işlerinde nasıl kullandığı sorusuna ise cevap veremedi.

“Bunun bir ücret karşılığı ile mi yapıldığı?” sorusuna ise, Ercan pazartesi günü ücretinin yatacağı konusunda inandırıcı olmayan bir ifadede bulundu.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key