CAYMAZ BAŞKANLIK İÇİN İDDİALI OLDUĞUNU PROJELERİ İLE İSPATLADI!

104

DEVA Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Murat Caymaz, parti binasında düzenlenen törenle seçilmesi halinde hayata geçirmeyi planladığı projelerini açıkladı.

DEVA Partisi Düzce İl Başkanlığı’nda düzenlenen proje lansmanında, DEVA Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Murat Caymaz, Düzce için vizyon projelerini tanıttı.

Caymaz’ın dikkat çeken vurgularından biri, gerçekleştirilemeyecek hiçbir projenin vaat edilmeyeceği ve tamamen uygulanabilir, Düzce’ye değer katacak projelere odaklanılacağı oldu.

Lansmanda konuşan DEVA Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Murat Caymaz, şehrin ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda kalkınması için projelerini detaylı bir şekilde açıkladı. Düzce’nin potansiyelini maksimum düzeyde ortaya çıkararak, yaşanabilir bir şehir hedeflediklerini vurguladı.

 

 

Özellikle sosyal projeler konusunda Düzce’li vatandaşların, genciyle, yaşlısıyla her kesimine hitap eden projeleriyle seçmenin karşısına çıkan Caymaz, emeklilere 5 bin TL destek paketi vereceklerini duyurdu. Ayrıca öğrencilere ulaşımda yüzde 50 indirim faydası sağlayacaklarına dikkat çeken Caymaz, Düzce’nin sosyal hafızasında yer eden “Konak Gazinosu, Şehir Lokali ve Küçüksu Park’ını yeniden inşa edeceğiz” dedi.

 

DEVA Partisi’nin Belediye Meclis Üyesi Adayları da lansmanda tanıtıldı. Caymaz, ekip olarak birlikte çalışacaklarını ve şeffaf, katılımcı bir yönetim anlayışıyla Düzce’yi daha ileriye taşıyacaklarını belirtti.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key