YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

VATANDAŞ AYAKTA DOKTOR BEKLEMEK İSTEMİYOR!

194

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nde, polikliniklerin önlerinde oturma yerlerinin bulunmaması, hastaların doktor kapısı önünde uzun süre sıra beklemesine neden oluyor. Doktor randevusu alan vatandaşlar, sıralarının gelişini beklerken zorluk çekiyor.

 

 

Hastane içerisindeki oturma yerlerinin poliklinik önlerinde olmaması, tek şerit halinde hastane ortasında bulunması dikkat çekiyor. Bu durum, hastaların yoğunluğu ve bekleme süreleri göz önüne alındığında büyük bir sorun teşkil ediyor. Oturma yerlerinin boş olmasıyla birlikte, hastaların doktor kapısı önünde kuyruk oluşturarak ayakta beklemesi, sağlık hizmetlerinden faydalanan vatandaşları olumsuz etkiliyor.

 

 

Vatandaşlar, daha sağlıklı ve düzenli bir hizmet alabilmek için oturma yerlerinin polikliniklerin önlerine konulmasını talep ediyor.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
canlı casino siteleri