YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

AŞILA; MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ DÜZCE’YE ÇOK YAKIŞACAK!

125

Yeniden Refah Partisi Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla, yerel seçimler öncesinde Düzce’ye destek ziyareti gerçekleştirdi. Belediye Başkan adayı Davut Güllüoğlu’nu ziyaret eden Aşıla’ya teşekkür eden Güllüoğlu, “O bir vekil değil, o bir can” ifadelerini kullandı ve Aşıla’yı Türkiye’nin sesi olan, ezilen ve mazlumların yanında yer alan bir vekil olarak nitelendirdi. Güloğlu ‘’Dava için de dağ tepe dolaşan aynı bizim gibi aynı zamanda örnek aldığımız büyüğümüz gerçekten hem Türkiye’nin ve meclisinde sesimiz olan tüm ezilenin ve tüm mazlumun yanında olan bizim orada vekilimiz değerli abimiz hoşgelmiş’’ İfadelerine yer verdi.

 Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla genel başkan yardımcısı olmaları sebebiyle tüm Türkiye’yi gezdiklerini ancak en çok takip etikleri iller arasında Düzce’yi takip ettiklerini belirterek, “Davut kardeşim daha önce hak ettiği milletvekilliğini alamadı ama inşallah Düzce Belediyesini kesinlikle 31 Mart’ta alacağına gönülden inanıyoruz” dedi.

Düzce belediyesini  31 Mart’ta alacaklarına gönülden inandıklarını söyleyen Mehmet Aşıla ‘’Zaten takip ediyoruz şu anda açık ara önde olduğumuzu da görüyoruz Allah’ın izniyle inşallah milli görüş belediyeciliğinin en önemli temsilciliklerinden birisi Düzce olacak’’ dedi.

Konuşmalarında Yeniden Refah partisinin projelerinden ve ilkelerinden de bahseden Aşıla, “Projelerimizin en büyük özelliği çalmayacağız, çaldırmayacağız, yemeyeceğiz, haram yedirmeyeceğiz, israftan kaçacağız. Belediyenin bir kuruşunu heder etmeyeceğiz, denk bütçe yapacağız, borçlanmanın önüne geçeceğiz” ifadelerini kullandı. Aşıla, Düzce’nin refahı için destek olmaya geldiklerini belirterek, “Bugün burada beraber çalışacağız ” dedi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar