YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

KELEŞ’TEN SERT TEPKİ; DÜZCE HALKINDAN ÖZÜR DİLEMELİLER!

140

Faruk Özlü’nün baş danışmanı olarak kendini tanıtan  Üzeyir Yiğit’in önceki akşam bir canlı yayında Düzceli seçmenleri çantada keklik olarak görmesi ve bu yönde ifadelerde bulunması Düzce kamuoyunda tepki ile karşılandı. Üzeyir Yiğit’in bu ifadeleri sosyal medyada kısa sürede hızla yayıldı ve bu sözlere bir çok kesim de tepki gösterdi. 

 

İyi Parti Düzce Belediye Başkan adayı Mehmet Keleş, Yiğit’in sözlerine sert tepki verdi ve sarfedilen bu sözler için;  ”Faruk Özlü’nün insanları küçük gören bakışı, ekibinin Düzcelileri aşağılayan cüretinin sebebidir.” diyerek Asıl kabahatlinin Faruk Özlü olduğunu söyledi. 

 

Keleş Sosyal Medya hesabından yaptığı paylaşımda; 35 yıldır siyasetin içindeyim, böyle ucuz ve kirli bir dil görmedim. Düzce nereye gidiyor? Eski bakanın Düzceli de olmayan baş danışmanı Düzcelilere hakaret edebilecek cüreti kendinde nasıl buluyor? Düzce belediyesinde danışman kadrosu bulunmamaktadır kaldı ki baş danışman kadrosu hiç yoktur.” diyerek kendisini baş danışman olarak ilan eden Yiğit’e de atıfta bulunmayı ihmal etmedi. 

 

 

İşte Keleş’in sosyal medyadan yaptığı olay paylaşım; 

ÖZÜR DİLE FARUK ÖZLÜ, DÜZCELİLER KEKLİK DEĞİLDİR
Faruk Özlü’nün baş danışmanı olduğunu iddia eden biri dün canlı yayında AK Partili seçmenlere hakaret etmiştir. AK Parti seçmeninin çantada keklik olduğunu söylemiştir. Bu kabul edilemez hakaret Faruk Özlü ve partisinin sorunu olmaktan öte bir durumdur. Kimse Düzceli seçmene çantada keklik diyemez. Düzceliler keklik değildir. Düzceli seçmene keklik hakaretini şiddetle reddediyor ve Faruk Özlü’yü Düzcelilerden özür dilemeye davet ediyorum. İki dönem belediye başkanlığı yaptım, şimdi yeniden adayım, yıllarım Düzcelilere hizmetle geçti. 35 yıldır siyasetin içindeyim, böyle ucuz ve kirli bir dil görmedim. Düzce nereye gidiyor? Eski bakanın Düzceli de olmayan baş danışmanı Düzcelilere hakaret edebilecek cüreti kendinde nasıl buluyor? Düzce belediyesinde danışman kadrosu bulunmamaktadır kaldı ki baş danışman kadrosu hiç yoktur. Faruk Özlü’nün sözcüsü konumundaki bir kişinin AK Partili seçmene çantada keklik diyor ama onlar Düzceli kardeşlerimizdir. Kimse Düzcelileri çantada keklik diyerek küçümseyemez. Faruk Özlü’nün insanları küçük gören bakışı, ekibinin Düzcelileri aşağılayan cüretinin sebebidir. Faruk Özlü bütün seçmenlerden ve bütün Düzcelilerden özür dilemelidir. Hangi partiden olursa olsun hiçbir seçmen için bu ifade kullanılamaz. Şiddetle reddediyorum bu aşağılamayı. Faruk Özlü’yü özür dilemeye davet ediyorum.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar