YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

BAŞKAN ÖZLÜ, EMLAK SEKTÖRÜ TEMSİLCİLERİ İLE BULUŞTU!

55

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, Düzce için tam zamanlı çalışma gerçekleştirdiği ifade ederek, “Yaptığımız işler Düzce’nin önümüzdeki 50 yılına matuf işler. Hiçbir zaman günü kurtarmayı düşünmedim. Bir sonraki seçimi de düşünmedim” dedi.
Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, seçim çalışmaları doğrultusunda şehrin tüm dinamikleri ile bir araya gelmeyi sürdürüyor. Özlü son olarak Düzce Emlakçılar Derneği üyeleri ile bir araya geldi.

Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleşen buluşmaya, Başkan Özlü’nün yanı sıra TSO Başkanı Erdoğan Bıyık, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Günden, Düzce Emlakçılar Derneği Başkanı Ömer Kaya ile derneğin üyeleri katılım sağladı.

“KÜLTÜREL BİR ZENGİNLİĞİMİZ VAR”
Başkan Özlü, burada yaptığı konuşmada, şehirlerin eşrafları ile değer kazandıklarını ifade ederek, “Seçimle gelen seçimle, atamayla gelen atamayla gider ama eşraflar hep kalır. Onların dedeleri, büyükleri hep bu şehirdedir. Öldüğümüz zaman nereye gömülüyorsak orası bizim vatanımızdır. Bizim doğduğumuz yer de gömüleceğimiz yer de burasıdır. Düzce’de demografik anlamda zenginliğimiz var. Kültürel bir zenginlik var. Hiçbir zaman Düzce’de etnik bir çatışma söz konusu olmadı. Düzce farklılıkları birlikte yaşatabilen ender şehirlerden birisidir. Ben bunu büyük bir artı olarak görüyorum” dedi.

 

“ŞEHRİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ”
Düzce’nin çok güzel bir şehir olduğuna dikkati çekerek konuşmasını sürdüren Özlü, “Türkiye’nin her tarafına gittim gördüm. Burası çok güzel bir şehir. Bu güzelliğin farkında olmayan kardeşlerimiz var. Ormanları, yaylası, şelalesi, tarihi, denizi ile her şey var. Güneyinde yayla ve şelale, kuzeyinde tarih ve deniz var. Türkiye’nin en değerli mağaralarından birisi olan Sarıkaya Mağarası yine burada. Sizler de çok güzel bir şehirde iş yapıyorsunuz. Şehrimize sahip çıkacağız. Bu şehir için birlikte çalışacağız” şeklinde konuştu.

“TAM ZAMANLI DÜZCE’DEYİM”
“Benim kimseyle kavgam yok. Laf yetiştirecek durumda da değilim. Ben işimi yapıyorum. Günde 16 saat çalışıyorum” diyen Başkan Özlü, “Gezsem tozsam belediyeye uğramasam, vatandaşımızı ziyaret etmezsem haklılar. Ama ben 5 yıldır yurt dışına gitmedim, tam zamanlı Düzce’deyim. Ben mühendisim. Çilimli Topçular Köyü’nden Harvard’a kadar gittim. Bizim yaptığımız işler Düzce’nin önümüzdeki 50 yılını çözmeye matuf işler. Hiçbir zaman günü kurtarmayı düşünmedim. Bir sonraki seçimi de düşünmedim” dedi.
“Türkiye Yüzyılında Düzce İçin 100 Proje” kitabında da yer alan ‘Mobilya Kent Düzce’ projesinden de bahseden Özlü, “Bir mobilya kent projemiz var. Otobanın hemen kenarındaki 300 dönüm araziyi satın aldık. Düzce’yi İnegöl’den daha iyi şekilde mobilyanın merkezi haline getireceğiz. İnegöl ve Kayseri’yi inceledik, hepsinin tecrübelerini topladık. Onların yaptıkları hataları yapmayacağız, kümelenme yapacağız. Birbirilerini tamamlayan firmalar olacak, sosyal yaşam alanları olacak, depolar olacak. Önümüzdeki yıllarda Düzce’nin mobilyada önde bir şehir olacağını müjdelemek isterim” diye konuştu.

“SAĞDUYULU İNSANLARIN BİRLEŞMESİNE İHTİYACIMIZ VAR”
Sözlerine 31 Mart yerel seçimlerine dair görüşleri ile devam eden Başkan Özlü, “Biz 31 Mart’ta Düzce’nin gelecek 5 yılını oylayacağız. Boşa mı gitsin, dolu dolu mu geçsin onu oylayacağız. Aklıselim, sağduyu sahibi insanların birleşmesine ihtiyacımız var. Düzce’nin geleceğine Düzceliler karar verecek. Sizlerden ricam aklıselimle ve düşünerek, çevrenizdeki arkadaşlarınıza bu şekilde telkinde bulunarak hareket ederseniz memnun olurum” diye konuştu.

Konuşmasının sonunda dernek üyelerini dinleyen Özlü, istek, talep ve önerilerinin not alınmasını sağlayarak, istişare halinde çalışma gerçekleştireceklerini dile getirdi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar