YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

İTİRAZLAR CHP AKÇAOCA İLÇE BAŞKANINI ÇİLEDEN ÇIKARDI!

95

CHP Akçakoca ilçe Başkanı Tuğrul Abanoz seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından ilçede Ak Parti’nin oy tutanaklarına sürekli itiraz etmesine tepki gösterdi. Abonoz Partisinin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada itirazların sorumlusu olarak gördüğü  AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir’e sert sözlerle yüklendi.  ”Artık yeter Ayşe KEŞİR, kaç kere daha saydıracaksınız.?” diyen Abanoz; Akçakoca’dan ,benim güzel ilçemden, o ”harama” bulaşmış kirli ellerinizi çekin. Bırakın insanlar huzur içerisinde yaşasın.” sözleri ile adeta ateş püskürdü. 

 

Abanoz Partisinin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu sözlerle Ak Parti’ye yüklendi. 

 

AYŞE KEŞİR HANIMEFENDİ OYLARI DEVAMLI SAYDIRINCA SEÇİM KAZANILIYOR MU?
İlçe başkanınıza direktifi kim verdi bilmiyorum ama seçim akşamı ıslak imzalı tutanaklara geçmiş sandık sonuçlarına şerh koydurmaya çalıştılar.
İş bilmezler; Vatandaşın tercihine saygı göstermeyen, demokratik yollarla bu memleketin başına gelip, yine halkın demokratik yollarla göndermek istediği,fakat gitmemek için *çirkefleşen* zihniyetinizi kınıyorum. Halkın iradesini yok sayanları ilk önce Allah’a sonra da yüce Türk milletine havale ediyorum.  Elli kere de saysanız başaramayacaksınız. Yok oluyorsunuz, güneşin altındaki buz gibi eriyorsunuz. Hakkını vermediğiniz, sefalete sürüklediğiniz *emekli*, üretim giderleri çok pahalı olduğu için üretmekten vazgeçen *çiftçi*,alın terinin karşılığını alamayan *işçi*,kira,stopaj,sgk pirimini ödeyemeyen, siftahsız dükkan kapatan *esnaf* cezanızı kesti. Gidiyorsunuz, azdığınız için…millete peygamberlerin acı dolu hayatlarını anlatıp,kendiniz firavun gibi yaşadığınız için, firavunlaştığınız için gidiyorsunuz. Akçakoca’dan ,benim güzel ilçemden, o *harama* bulaşmış kirli ellerinizi çekin. Bırakın insanlar huzur içerisinde yaşasın.
Bu memlekette gariban insanlarında huzurlu, güvenli,belli bir standartta yaşamasına müsade edin. Sizler bu memleketin tüm kaynaklarını, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyor ,bu aziz millete az ile yetinmesini öneriyorsunuz. Bizler hak,hukuk,adalet dedikçe, sizler sömürüyorsunuz.
Sadece mal,mülk ile değil ,duygularını da sömürüyorsunuz . Artık yeter Ayşe KEŞİR,kaç kere daha saydıracaksınız.?
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar