YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

OSMAN CUMUR SEÇİMİ KENDİ MAHALLESİNDE KAYBETTİ!

81

Ak Parti’nin Akçakoca Belediye Başkan Adayı Osman Cumur , ilçede seçimi kıl payı kaybetti. Cumur’un en büyük rakibi İttifak ortağı Okan Yanmaz olarak beklenirken CHP’li Fikret Albayrak yaptığı sıkı bir seçim çalışması ile Osman Cumur’u kendi mahallesinde alt ederek seçim kazandı. 

 

Akçakoca ilçesinde seçim sonuçlarının yankıları devam ediyor. İktidar Partisi Ak Parti, ilçede üst üste iki dönemdir seçim kaybederken belediye ise el değiştirerek MHP’den Chp’ye geçmiş oldu. Ak Parti’nin adayı Osman Cumur, tecrübeli siyasetçi Fikret Albayrak’a karşı seçim yarışında geride kaldı. Albayrak iyi analiz yaptığı mahallelerde yürüttüğü seçim kampanyasında başarıya ulaşarak Cumur’u geçmeyi başardı. Albayrak Özellikle en çok seçmenin bulunduğu Osmaniye mahallesinde 2475 oy almayı başararak seçim zaferini adeta mu hallede kazandı. Osman Cumur ise çok güçlü bir figür olarak gördükleri Sefer Tuzcuoğlu ve Fatih Balcı gibi isimleri yanına almasına rağmen kendi mahallesinde 2443 oyda kalarak rakibinin hem gerisinde kaldı hem de kendi mahallesinden rakibi Albayrak’a ciddi oy kaptırmış oldu.

 

 

Hal böyle olunca da Albayrak tüm sandıklar sayıldığında toplamda Cumur’un önüne geçerek Akçakoca Belediyesi’ni yeniden kazanmış oldu. Osmaniye Mahallesinde Mevcut Başkan Okan Yanmaz’a da ciddi oy çıkınca Cumur’un seçim kaybetmesi kaçınılmaz oldu. 

 

 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar